njega kože

Maslac za tijelo vaš je saveznik tijekom ljeta, a ovo su neki od najboljih

09.07.2023 u 17:19

Bionic
Reading

Tijekom ljetnih mjeseci sav trud dolazi na vidjelo, a tako i naše navike u njezi kože. Ako ste u hladnijim mjesecima uspješno izbjegavali nahraniti kožu, dojam će popraviti maslaci za tijelo jer će brzo pružiti joj ono potrebno

Zimi smo spašeni dugim hlačama i debelim džemperima, no ljeto i dolazak vrućina otkriva naše navike. Oni koji su razvili naviku mazanja kože cijele godine neće imati previše problema jer je ona već spremna za pokazivanje, no oni koji zanemaruju njegu tijekom zime mogli bi zažaliti. Upravo zato mnogi traže pomoć u maslacima za kožu, jer oni svojim bogatim formulama brzo vraćaju koži elastičnost.

Maslac za tijelo ima gušću strukturu pa ga mnogi doživljavaju i pomalo teškim, no njegovih prednosti ima napretek! Osim što vlaži i zaglađuje kožu, on stvara zaštitnu barijeru na njoj te je hrani vitaminima i antioksidantima. Redovito korištenje maslaca smanjuje i sprječava razvoj strija, a zbog čega ga vole mnoge dame.

Na tržištu su dostupni razni proizvodi, no ovo su oni oko kojih vlada najveće uzbuđenje.

Lancome - Nutrix Royal Body

Ova formula se brzo upija je i ostavljaj ugodan osjećaj na koži, a daje i dojam tihog luksuza naše vlastite spa oaze. I kada kažemo tihi luksuz, uistinu to mislimo - cijena proizvoda je visoka, no mnogi tvrde da je rezultati opravdavaju. Sa sastojcima koji uključuju skvalan, karite maslac i pčelinji vosak, Nutrix Royal Body Butter za suhu kožu prava je dnevna poslastica. Topi se na koži, hrani je vlagom i trenutačno pruža osjećaj ugode.

Proizvod se proslavio nakon Met Gale, kada je američki model Anok Yai oduševila ljubitelje skincarea svojom blještavom kožom.

The Body Shop - Shea Body Butter

Napravljen je od 97 posto sastojaka prirodnog porijekla, uključujući ručno izrađen shea maslac iz Gane. Miris oraščića u ovom je maslacu nešto intenzivniji, što se mnogim korisnicima izuzetno sviđa.

Kiehl's - obogaćen shea maslacem i jojobom

Osim što sadrži shea maslac i jojobu, hidrataciju tijelu pružaju i sojino mlijeko i med, što čini bogatu formulu koja oduševljava korisnike ovog proizvoda. Brzo se upija i ostavlja lagani osjećaj na koži, mekoj na dodir.

Korisnici posebno hvale njegovu teksturu, ali i činjenicu da nije ljepljiv i mastan.

Weleda - Skin Food maslac za tijelo

U ovaj drogerijski brend kunu se mnoge poznate dame, poput Victorije Beckham, a Weledini proizvodi navodno su ključ njihove zdrave kože. Biljni ekstrakti umirujuće maćuhice, nevena i kamilice harmoniziraju kožu, dok je organski shea i kakao maslac intenzivno njeguju i hrane.

@weledauk The texture of dreams ☁️ Who else loves the Skin Food Body Butter? 😍 Thanks for sharing @LeviniaJayne 💚 #weledaskinfood #skinfood #organicskincare #naturalskincare #beautymusthave #iconicskincare #littlegreenhero #weleda ♬ original sound - Weleda UK

Clinique - Deep Comfort

Ovaj maslac na glasu je kao neljepljiv i vrlo lagan na koži, a sjajno je i to što je prikladan za kožu sklonu ekcemima.

Neki korisnici hvale činjenicu da je posve bez mirisa, dok bi drugi voljeli neki suptilan miris, no svi se slažu da je učinkovit, lagan te brzo upijajući.

slavna dizajnerica

Prkosi godinama: Za koji dan slavi 74. rođendan, a na crvenom tepihu pozira u topiću

Pogledaj galeriju