drugačiji biznis stil

Martina Bienenfeld pokazala kako osvježiti poslovni outfit elegantnim trapericama

11.05.2023 u 12:54

Bionic
Reading

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba napravila je odmak od uobičajenih biznis outfita te odjenula klasične traperice na crni blejzer

Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, na predstavljanje ovogodišnjeg programa Dana otvorenog grada stigla je u zanimljivoj biznis kombinaciji.

Naime, Bienenfeld je pokazala kako traperice nisu nužno rezervirane samo za ležernije stajlinge, uskladivši svoj uski model trapez nogavica s crnim blejzerom i zatvorenim kožnim cipelama.

Time je kreirala malo drugačiji poslovni outfit i unijela svježinu odmaknuvši se od klasičnih krojenih hlača ili suknji koje su uobičajena i već mnogo puta viđena opcija.

  • +4
Martina Bienenfeld Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Zna se kako je, osim po uspjesima u organizaciji turističkih manifestacija u hrvatskoj prijestolnici, Martina Bienenfeld poznata i po slaganju elegantnih modnih kombinacija.

Nedavno je također privlačila pozornost uspješnim spajanjem klasike i aktualnih trendova kada je za premijeru opere 'Peer Gynt' u zagrebačkom HNK posegnula ta nepogrešivom opcijom crnog dugačkog kaputa i hit uskih čizama s četvrtastim vrhom.