ponovno su u modi

Martina Bienenfeld jako dobro spaja klasiku i trendove, a ove sezone i ona nosi hit čizme

01.04.2023 u 10:49

  • +5

Premijera predstave Peer Gynt

Izvor: Cropix / Autor: DAVOR PONGRACIC / Cropix/ NEVA ZGANEC/PIXSELL

Bionic
Reading

Premijera baleta 'Peer Gynt' brojnim poznatim licima bio je odličan povodom za odlazak u zagrebački HNK, a elegancijom i sofisticiranim stajlingom pažnju je privukla direktorica Turističke zajednice grada Zagreba

Balet 'Peer Gynt' u koreografiji vrsnog i višestruko nagrađivanog slovenskog koreografa Edwarda Cluga izazvao je veliko zanimanje publike. Premijerna izvedba baletnog ansambla HNK-a privukla je brojna poznata lica iz društvenog , političkog i kulturnog života, a među okupljenima je bila i direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, Martina Bienenfeld.

Uvijek dotjerana i elegantna, Martina Bienenfeld i ovog puta modno je doskočila zadatku. Za večer u kazalištu posegnula je za vječnom crnom klasikom te bez puno kompliciranja postigla ženstven, jednostavan, a opet tako laskav izgled.

Stajlingom je dominirao dugi, elegantni crni kaput klasičnog kroja koji je direktorica TZ Zagreba spojila s čizmama sezone – crnim, uskim modelom četvrtastog vrha. Naime, nakon vladavine robusnih modela zadebljanih potplata, modnu scenu polako, ali sigurno počeli su osvajat modeli čizmama četvrtasto oblikovanog vrha. Vrlo sofisticirani i bezvremenski modeli odlično upotpunjuju kako dnevne, tako i večernje kombinacije, a zahvaljujući nenametljivom dizajnu lako ih je spojiti s gotovo svime iz ormara.

Martina Bienenfeld stajling je upotpunila klasičnom, malom torbicom na preklop i metalnim remenom za nošenje preko ramema, također u crnoj boji, a našla se tu i veća biserna narukvica koja je naglasila damski izgled.

Inače, u ormaru direktorice Turističke zajednice grada Zagreba prevladavaju klasični i bezvremenski komadi koji slave ženstvenu siluetu, a igrajući na kartu vječne klasike sa suptilnim trendovskim detaljima Martina Bienenfeld modno nikada ne griješi.

  • +5
Čizme s četvrtastim vrhom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije