UDOBAN I MODERAN

Marko Tolja otkrio djelić svog doma: Luksuzno uređena kupaonica i prostrani dnevni boravak san su snova

07.04.2020 u 23:02

Bionic
Reading

Riječki pjevač Marko Tolja nerijetko otkriva detalje iz svog privatnog života, no boravak u izolaciji pjevača je natjerao da pratiteljima, namjerno ili igrom slučaja, otkrije djelić svog doma koji dijeli sa suprugom Anom i sinom Marom

Svoj privatni život Marko Tolja i supruga Ana Tolja trude se sakriti od očiju javnosti, obzirom da ne vole veliku medijsku pozornost. No, unatoč tome, 35-godišnji Riječanin svoje fanove na društvenim mrežama ipak drži u toku s novostima iz svog života.

Tijekom boravka u izolaciji glazbenik se pohvalio kako vrijeme najradije provodi sa svojim malenim nasljednikom, sinom Marom, a kada Maro spava, tata ima vremena za vježbanje koje mu pomaže da ostane u formi, kao i za svoju drugu ljubav - pjevanje.

Pjevač je u nekoliko navrata podijelio fotografije iz svog doma, želeći pokazati svojim pratiteljima kako provodi dane u izolaciji, a pritom je otkrio i djelić svog doma. Luksuzno uređena kupaonica pravi je biser stana. Mramorni pod u kombinaciji sa sivim retro ciglicama na zidu koje krase moderni walk-in tuš san su snova svakog ljubitelja interijera.

Dio kupaonice krase i pločice koje imitiraju izgled daski te elegantni bijeli kupaonski ormarić s kožnim ručkama i ultra modernim umivaonikom od riječnog kamena.

U jednoj od svojih objava Tolja je fanovima pokazao i svoj prostrani dnevni boravak. Umjesto klasične niske komode, obitelj Tolja u dnevnom boravku ima veliki bijeli regal u američkom stilu koji služi kao knjižnica, dok se u sredini, na zidu, nalazi televizor.

Kontrast u domu postignut je tamnosivom kutnom garniturom i popularnim tepihom s printom rombova, a u istoj prostoriji zamišljenoj kao veliki open space nalazi se i blagovaonica s masivnim stolom u kombinaciji drva i metala, modernim stolicama i kravljom kožom, dok su zidovi ukrašeni crno-bijelim obiteljskim fotografijama.

Jedan dio stana rezerviran je i za jednogodišnjeg Maru koji je na svijet stigao krajem veljače prošle godine. Pored velikog regala s knjigama i kamina nalazi se dječja prostirka, koja riječkom glazbeniku često posluži kao prostirka za vježbanje, te dječji vrtić i igračke kojima se Maro zabavlja tijekom dana.

U cijeli izgled stana savršeno se uklopila i retro kuhinja sive boje u kombinaciji s drvenom radnom pločom i šankom u kojoj Tolja obožava kuhati za svoje ukućane.

Naime, pjevač i njegova supruga Ana Ivančević u srpnju 2018. stali su pred oltar nakon dugogodišnje veze. Vjenčali su se u tajnosti u Istri, u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Riječanin je svoju životnu suputnicu upoznao u Opatiji, gdje je ona tada živjela zbog posla, a osvojila ga je, kako je jednom priznao, izgledom, ali još više osobnošću.