DVOSTRUKA ROMANTIKA

Mario Valentić proslavio rođendan u kinu

01.09.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Na premijeri romantične komedije 'Zamjena', voditeljica Mirna Maras otkrila je čime ju je suprug počastio za njegov rođendan, a Sanja Doležal opisala je svoje pragmatične stavove o ljubavi

U dvorani Cinestar u Avenue Mallu održana je hrvatska premijera romantične komedije 'Zamjena', redatelja Josha Gordona i Willa Specka, u kojoj su glavne uloge pripale Jennifer Aniston i Jasonu Batemanu

Voditeljica Mirna Maras i glumac, profesor kineziologije i bivši Mister Hrvatske Mario Valentić stigli su na projekciju, na svoj poseban dan.

'Mario me odveo na romantičnu komediju za proslavu njegovog 30. rođendana', objasnila je atraktivna plavuša. Prošlo je godinu dana od rođenja njihovog sina Nike, pa su već istrenirani u organizaciji izlazaka, poslovnih obaveza i roditeljstva.

'Mirnina mama nam puno pomaže, sad je puno lakše, uspjeli smo se vremenom uskladiti', kaže Mario. Inače, par ima vrlo jasne stavove oko omiljenih filmova.

'Najdraži film mi je 'Hrabro srce', gledala sam ga nekoliko puta', tvrdi voditeljica, a njezin suprug izdvojio je film 'Moje lijevo stopalo'.

U društvu 14-godišnje kćerke Lee, projekciju je posjetila i voditeljica i pjevačica Sanja Doležal

'Nas dvije smo u obitelji zadužene za romantične komedije! To je nešto što obožavamo, ona zbog svojih mladih, a ja zbog svojih srednjih godina. Muški dio obitelji više pada na akciju i trilere. Ja volim gledati svaku limunadu koja završi hepiendom. Drag mi je film 'Ja u ljubav vjerujem', volim filmove u kojima glumi Hugh Grant. Dakle nešto pitko, lagano za gledanje uz obavezan sretni završetak.'

Smatra li voditeljica ugašenog talk showa, u kojem se često raspravljalo o ljubavnim odnosima, da su pop pjesmarice i romantične holivudske limunade zapravo krive za prevelika očekivanja i iskrivljivanje percepcije te stvaranje mita nedostižne, a 'prave ljubavi'?

'Mislim da mi svi jako brzo naučimo, čim prođeš određene godine, što su prave ljubavi. Onda je lijepo barem na papiru ili na ekranu vidjeti bajku. Prava ljubav nešto je puno čvršće, materijalističko, onaj prvi osjećaj ubrzo se pretvori u kuhanje, pranje, čišćenje, odvođenje djece u školu i to tako treba i biti. Jer to na kraju pokazuje predanost i zrelost ljubavi koja nije samo bajka. Uvijek vidimo na kraju priče da su živjeli dugo i sretno, ali nitko se nikad ne zapita kako to nakon toga izgleda', pragmatično je objasnila Sanja.

Takvim temama nismo zamarali iluzionista i mađioničara Luka Vidović, koji je u kino stigao s djevojkom Aidom, budući da ionako nije znao što zapravo idu gledati. Kao film koji bi svima preporučio je  Nolanov 'Početak', a otkrio je i što planira u poslovnom smislu:

'Pripremam nešto s ocem, glumcem Ivicom Vidovićem, on je taj koji me navukao na iluzionizam prije 20 godina i zarazio time, pa je sad prisiljen raditi sa mnom.' Na pitanje je li romantičan, ekskluzivno je odgovorio: 'To biste trebali pitati moju djevojku, sretna okolnost je ta što je upravo otišla po kokice pa ne može ništa reći', našalio se Luka.