VIŠE NIJE SAMA

Mariji Borić 'Zvijezde pjevaju' donijele ljubav?

21.02.2012 u 07:26

Bionic
Reading

Glumica Marija Borić već je navodno nekoliko mjeseci u vezi sa 39-godišnjim Martinom Milinkovićem, izvršnim direktorom Continental filma, koji ju je redovito bodrio u studiju HTV-a, a par se i upoznao upravo tijekom prošle sezone šoua Zvijezde pjevaju

'Ne želim govoriti o svom privatnom životu, možete me pitati bilo što drugo, ali o svojim vezama, partnerima i ljubavnicima ne želim ništa reći', izjavila je glumica Marija Borić za Extru na pitanje je li napokon došao kraj njezinom samačkom životu.

Posljednjih nekoliko dana, naime, pojavile su se glasine da je 31-godišnja glumica u vezi s osam godina starijim Martinom Milinkovićem, izvršnim direktorom Continental filma, inženjerom telekomunikacija koji je više od petnaest godina radio kao glazbeni urednik i voditelj na Radiju 101, a posljednjih nekoliko godina i kao urednik jutarnjeg programa, piše Extra.

Jednako tajnovit bio je i Martin, koji se najprije ispričao zbog nemogućnosti komuniciranja mobitelom zbog poslovnog ručka, nakon čega više nije bio dostupan. Extra piše da je par navodno u vezi nekoliko mjeseci, a upoznao se tijekom prošlogodišnjeg šoua 'Zvijezde pjevaju' u kojem je Marija nastupila i pobijedila s Ervinom Baučićem.

Martin Milinković bio je u HTV-ovu studiju Anton Marti tijekom svake emisije u kojoj je Marija nastupala, a više su puta viđeni na večerama u zagrebačkim restoranima, potvrdio je za Extru njegov prijatelj iz filmskih krugova. Marija i Martin, prema riječima očevidaca, bili su nerazdvojni tijekom njezinih proba i nastupa u nedavno održanom šouu 'Zvijezde pjevaju'.