VIŠE NISU NA PAUZI

Marijana i Nemeš napravili medijsku pomutnju

  • Autor: Story/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.03.2014 16:31
  • Objavljeno 27.03.2014 u 16:31
Marijana i Nemeš

Marijana i Nemeš

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Nekoliko dana nakon što je u intervjuu za RTL Marijana Kovačević izjavila kako su se ona i Nemeš udaljili te kako su uzeli pauzu, sada je za Story potvrdila kako nije točno da su prekinuli

'Nikola i ja i dalje smo zajedno. Nismo prekinuli vezu', rekla je Marijana za Story.

Iako je njezina izjava 'Nemeš i ja smo uzeli pauzu' protumačena kao prekid sa 25-godišnjim glazbenikom i glumcem, novi poslovni pothvati ne znače da su odustali jedan od drugog i ljubavi. Naime, zbog njegove su se karijere nakratko udaljili, no to ne znači da je njihovoj ljubavi kraj.


Marijana će sa svojom petogodišnjom kćerkicom Korinom uskoro bodriti svog dragog u srpskoj inačici 'Plesa sa zvijezdama' čime će još jednom demantirati kako njihova veza nije na klimavim nogama. Dok Marijana podržava Nemešovu glumačku i glazbenu karijeru, njemu je drago što je ona otvorila tatoo studio Merlinka u Zagrebu.

Nemešu nije baš bilo pretjerano drago kada je shvatio kakvu je medijsku pomutnju napravila njegova djevojka jednom nesmotrenom izjavom.

'Mnogo buke ni oko čega. Dakle ona je, kao i uvijek, tu bila brutalno iskrena. Mi smo imali nekoliko loših dana prije tog intervjua. Ona takva kakva je, nikad ne zna sakriti reakciju. Tako da je govorila ono što je u tom momentu osjećala. I govorila je o stanju u kojem smo bili tada. Iskreno, sto puta sam rekao da neću više javno govoriti o našem privatnom životu. Ali sad nemam mira i hoću stati na kraj tim nekim glamuroznim napisima. Ne, nismo prekinuli! Kako je rekla - uzeli smo pauzu. To je glupo zazvučalo. I oboje smo svjesni toga. Tako da, prvom sljedećom prilikom, kako nam obveze dozvole, ili ona dolazi ovdje ili ja idem tamo. I to je to', rekao je Nikola Nemešević Nemeš za Exkluziv Tabloid.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!