BRAK JOJ GODI

Marija Husar: Vjeko i ja radimo na bebi

25.11.2009 u 10:29

Bionic
Reading

Pjevačica MArija Husar i poduzetnik Vjekoslav Rimac vjenčali su se u lipnju ove godine, a nedostaje im samo dijete kako bi njihova sreća bila potpuna. No sudeći po onome što nam je starija sestra Husar rekla na promociji albuma Marka Tolje, i to bi se moglo uskoro promijeniti

Bivša članica grupe Divas, a danas solo glazbenica Marija Husar, u pratnji supruga Vjekoslava Rimca došla je podržati prijatelja Marka Tolju koji je u Hemingwayu imao promociju albuma 'Vrijeme briše istinu'. Dok je pjevačica davala izjave prijateljima i novinarima, suprug ju je strpljivo čekao.

'Marko je sjajan dečko i jako mi je drago što sam ga upoznala. Naša suradnja nastavlja se još iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Jako mi se sviđa kako pjeva', rekla je Marija o Tolji.

Ona je sama napravila novi album povodom blagdana, pa će svi koji vole božićni ugođaj uskoro moći kupiti njezin CD 'Plesni Božić'.

'Na albumu su gostovale Sandra Bagarić, Martina Tomčić, Dragi iz Connecta i naravno moja sestra Ivana. Za Božić i Novu Godinu neću nigdje nastupati, jer je to vrijeme kada volim biti sa svojom obitelji i malenim nećacima', rekla je Marija, koja djeluje i izgleda bolje no ikad. Čini se da joj brak s atraktivnim 36-godišnjim poduzetnikom jako godi.

Par se vjenčao u Livnu u lipnju ove godine, a Marija nije mogla sakriti zadovoljstvo koje, kako kaže, traje dan danas. Budući da njezina sestra i najbliža suradnica Ivana Husar već ima dvoje djece, sinove Andriju Jonu i Tomu, Marija zna kako je lijepo s malom djecom, pa i sama priželjkuje dijete.

'Vjeko i ja radimo na bebi i nadamo se da će prinova uskoro stići', rekla je 33-godišnja Husar sa širokim smiješkom na licu.