KAD CURE NAVIJAJU

Marija Borić: Ljubav je prošla, hokej je ostao

21.01.2011 u 21:45

Bionic
Reading

Stasiti hokejaši ustremljeni na pak, na krilima huka 15 tisuća frenetičnih navijača s dupkom punih tribina, koji su, po službenim podacima, grla suha od navijanja okrijepili sa 60 tisuća čaša piva u zagrebačkoj Areni i u praksi su ovom sportskom događanju potvrdili naziv 'groznice na ledu'

Prvu i najiščekivaniju utakmicu 'Ice Fevera' u kojoj je KHL 'Medveščak' dočekao

najljuće suparnike, vodeće iz EBEL lige, KAC Klagenfurt, došlo je odgledati i mnoštvo poznatih, među njima ministar znanosti, obrazovanja i sporta Radovan Fuchs, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u pratnji kulturnjaka Duška Ljuštine, MUP-ov glasnogovornik Krunoslav Borovec, klan Todorić, televizijski voditelj Mirko Fodor, pjevačica Lana Klingor i glumica Marija Borić.

'Želja za pobjedom uvijek je ista, ali u Areni Zagreb skupilo se triput više navijača i toliko više energije i uzbuđenja. Hokej na ledu postao je top sport u Zagrebu posljednjih godina, a ja idem na utakmice koliko god mi to obaveze dopuštaju, kad 'medvjedi' igraju doma. Vrhunac večeri bio mi je kad su suci isključili dva naša navijača, a golman Robert Kristan obranio četiri pogotka, koliko sam vidjela. A najslađe je bilo kad su njihovi navijači skupa s našima uzvikivali 'zig-zag Medveščak'. Zarazila sam se hokejem jer mi je bivši dečko bio igrač Medveščaka. Veza je pukla, ali ljubav prema hokeju je ostala', kazala je popularna glumica Marija Borić, koja je 'tekmu' odgledala u društvu mame i najbolje prijateljice.