BEAUTY TREND sezone

Manikura s kojom je nemoguće pogriješiti: Ova boja laka za nokte bit će veliki jesenski hit

23.08.2022 u 06:36

Bionic
Reading

Jesenska sezona vapi za promjenom garderobe, ali i izgleda noktiju. Među bojama koje će vladati u narednim mjesecima već su se uspjele istaknuti bogate nijanse smeđe, kako u modnom tako i u beauty svijetu

Dugi niz godina smeđa boja nalazila se u drugom planu, no posljednjih mjeseci brojni ju proglašavaju novom crnom. U svim svojim nijansama, smeđa boja dominirala je jesenskim kolekcijama brojnih dizajnerskih brendova, a već neko vrijeme vlada i svijetom interijera.

  • +18
Smeđa izdanja street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na popularnost smeđe boje u modi i interijerima osvrnuli su se i brojni stručnjaci povezujući ju s trendom prirodnih i restorativnih tonova uslijed pandemije koronavirusa. Prema riječima Johanne Thomas, voditeljice u savjetodavnoj tvrtki za boje Coloro, potrošači su posljednjih mjeseci, bez obzira na veće provođenje vremena u prirodi, tražili udobnost u zemljanim i autentičnim nijansama a ovaj trend će, po svemu sudeći, nastaviti s rastom i u narednim mjesecima.

Institu za boje Pantone ima poseban raspon za čokoladne tonove, Choctone. I bit će. uz Veri Pery trend, jedan od najkorištenijih ove jeseni. Zapravo, kombinacija obje – ljubičaste i čokoladno smeđe – savršena je ako ste u potrazi za novim trendi kombinacijama boja.

No, vraćajući se na smeđu manikuru, evo nekoliko ideja vas ove jeseni mogu inspirirati.