VERY PERI

Viđat ćemo ju posvuda: Evo kako u domu možete istaknuti hit boju 2022. godine

29.12.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Tradicionalno na kraju svake godine poznati institute za boje Pantone otkriva onu koja će obilježiti godinu pred nama. Ovoga puta riječ je o specifičnoj nijansi ‘Very peri’ koja će, osim svijetom mode, zasigurno zavladati i svijetom interijera u mjesecima pred nama

Very peri, boja koja kombinira postojanu mirnoću plave s energičnom infuzijom crvene tvoreći upečatljivu nijansu ljubičaste, prema institutu Pantone vladat će 2022. godinom. Ovo je prvi put da je tvrtka proizvela boju umjesto da je posegnula u svoju arhivu, a ta odluka činila je vitalni element ovogodišnjeg procesa odabira, nedavno je izvijestio CNN.

Kako istaknuti nijansu Very peri u interijerima?

Srce svakog dnevnog boravka zaslužuje pažnju, a kauč u Very peri ili njome inspiriranoj nijasni ljubičaste zajamčeno će to učiniti.

Boja 2022. godine prema institute Pantone je jaka i dinamična, a u kombinaciji s nježnim nijansama poput svijetloružičaste ili čak u kombinaciji sa svijetlo tirkiznom, ljubičasta može izgledati romantično ili ultra moderno.

Zbog unaprijed programiranog efekta privlačenje pozornosti, Very peri nijansa je predodređena za dekoracije svih vrsta – od ogledala, vaza, pa sve do svijeća kojim će se stvoriti kreativna atmosfera u životnom prostoru.

  • +12
Mramor u interijerima Izvor: Profimedia / Autor: Realtor.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia