SEZONSKI ADUT

Neodoljiva haljina na točkice kao stvorena je za svečane prigode

28.04.2023 u 14:15

Bionic
Reading

Dolazak sunčanih dana i nove sezone vjenčanja, idealna je prilika za ulaganje u lijepu i laskavu haljinu, kakve ovih dana ne prestaju stizati na police trgovina

U brojnim prilikama haljine su se pokazale odličnim izborom jer osiguravaju dotjerani izgled u tren oka, na isti način kao što nas rješavaju nedoumica u danima kada ne znamo što bismo odjenuli.

Ususret novoj sezoni vjenčanja i sličnih svečanih prigoda pred nama, na police trgovina ne prestaju stizati haljine koje zadovoljavaju sve potrebne kriterije, a jedna od njih ova je šarmantna haljina s potpisom španjolskog Manga.

Duljine do gležnjeva i po cijeni od 70 EUR , ‘prihvaća’ najviše sandale, bezvremenske espadrile ili trendovske modele ravnih cipela, s blago pripijenim dizajnom koji naglašava struk te padajući u A formi od kukova, što ju čini i posebno udobnom.

Može li ova Mango haljina na točkice biti više neodoljiva? Možda ne, jer već posjeduje sve što se traži u savršenoj haljini za svečane prigode, a njezin asimetrični dizajn s dugim rukavom dodaje trendovski štih elegantnom dojmu kojeg prirodno emitira.

  • +8
Haljine do 200 eura Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia