UZBUDLJIV NOVITET

Biste li ih nosili? Na Zarine police stigla je traper verzija ovih klasičnih hlača

25.04.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Gotovo da ne postoji odjevni komad koji ove sezone nije zaradio denim tretman što najbolje potvrđuje novitet s polica španjolske Zare

Fasciniranost modnog svijeta komadima od denima ne pokazuje znakove stajanja, štoviše, brendovi poput talijanskog Diesela u slavljenju trapera otišli su korak dalje, pa su denim tretman zaradile i čizme.

U pogledu high street brendova, španjolska Zara prednjači i po pitanju ovog vrućeg trenda, s cjenovno pristupačnim komadima dizajnerskog izgleda. Na police omiljenog brenda iz grupacije Inditex ovih dana stigao je novitet kakav nitko nije očekivao - chino hlače od denima.

Ovaj klasični model hlača iz muškog ormara do danas se nikada nije povezivao s materijalom trapera, no Zarin dizajnerski tim tu je da mijenja uvriježena pravila u svijetu mode.

Chino hlače zapravo mogle bi postati jednim od najsvestranijih komada odjeće u vašem ormaru, posebno tijekom aktualne sezone. Tipične chino hlače mogu funkcionirati kao strukturirane radničke hlače, kao hlače za odmor u svojim brojnim varijantama od svijetlog platna ili kao moderne uredske hlače u maniri 2000-ih, kada su krojene, sa prepoznatljivom siluetom u znaku našivenih džepova i niskog struka.

U novoj verziji (što ih čini ugodnijima za mase), Zarine chino hlače od trapera žurno nestaju sa zaliha.

Ovaj hibrid između traperica i hlača od lagane tkanine, kombinira eleganciju klasičnih chino hlača s atraktivnošću traperica. Širokog su kroja, ne prianjaju previše u struku i imaju ugodne velike džepove za pohranjivanje osnovnih stvari. Kako ih stilizirati? Lanena košulja i bijele tenisice odvest će vas od ureda do pića nakon posla u jednom potezu, dok će u kombinaciji s blejzerom i sandalama s potpeticom odgovarati strožim prilikama 

Također je vrijedno napomenuti da njihove široke nogavice idu uz cijeli niz trendovskih proljetnih cipela: sandale, tenisice, debele mokasine i klompe.