TANJA DRAGOVIĆ:

Manekenstvo mi je sad najmanje na pameti

01.07.2014 u 19:10

Bionic
Reading

Posjet Tanje Dragović Dubrovniku i Cavtatu izazvao je veliko zanimanje

Bivša supruga Gorana Ivaniševića u trećem je tromjesječju trudnoće, a za 'In Magazin' NoveTV otkrila je kako podnosi trudnoću.

'U trećoj trudnoći već oguglate. Samo jedem po cijele dane i odmaram', kroz smijeh je rekla Tanja koja je privlačila poglede na cavtatskoj rivi.

Iako je ostvarila zavidnu manekensku karijeru, kaže da joj je to sad najmanje na pameti.

'Čisto sumnjam da bih se vratila manekenstvu. Sad me zanimaju neke druge stvari kojima bih se voljela baviti. Naravno, za moje drage suradnike s kojima sam radila u prošlosti, izašla bih na pistu, zašto da ne', rekla je lijepa Tanja koja je u vezi sa 12 godina mlađim Vlahom Arbulićem, manekenom i studentom FER-a u Zagrebu koji je iz Dubrovnika.

Budući da je Dubrovnik njegov rodni grad, to je odmah potaknulo glasine da je Tanja upoznala roditelje svog dečka, no Tanja Dragović to nije željela ni potvrditi niti opovrgnuti.

Nije je strah poroda, dodala je.

U razgledavanju Cavtata Tanji se pridružio i njezin dečko Vlaho koji još uvijek javno ne želi potvrditi jesu li njih dvoje u vezi. Inače, u Dubrovniku su s Tanjom i Vlahom, i njezino dvoje djece iz braka s Goranom Ivaniševićem koji se jako vesele prinovi.