EVA MENDES

Mamina slika i prilika: Slavna glumica i njezina kći modno usklađene prošetale gradom

19.03.2019 u 10:51

Bionic
Reading

Glumica Eva Mendes izvela je četverogodišnju kćerkicu Esmeraldu na rođendansku zabavu u Hollywoodu, a paparazzi fotografije modno usklađenih mame i kćeri raznježile su javnost ubrzo nakon što su završile na internetu

Zvijezda filmova 'Prebrzi i prežestoki' i 'Ghost Rider', Eva Mendes, oduvijek je imala oko za modu, a svojevremeno je čak i dizajnirala vlastitu modnu liniju za brend New York & Company, no još uvijek nas s vremena na vrijeme uspije iznenaditi svojim pomno odabranim modnim izdanjima.

Dok je tata Ryan Gosling kod kuće čuvao dvogodišnju Amadu, 45-godišnja glumica izvela je stariju kćerkicu Esmeraldu na rođendansku zabavu u centar grada, a fotografije modno usklađenih mame i kćeri raznježile su mnogobrojne fanove.

Djevojčica je za proslavu rođendana odjenula ružičastu haljinicu na točkice, koju je uskladila s ružičastim tajicama i sivim tensicama na čičak, dok se njezina mama potrudila uskladiti sa svojom mezimicom. Glumica je odabrala efektnu zelenu haljinu, također na točice, a stajling je zaokružila bijelim natikačama s block petom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Eva Mendes s kćeri Esmeraldom u šetnji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Držeći se za ruke, djevojčica i slavna ljepotica plijenile su pažnju prolaznika dok su šetale centrom Hollywooda, a njihove fotografije izazvale su oduševljenje na društvenim mrežama.

Slavna glumica prošlog je tjedna s obitelji proslavila svoj 45. rođendan posjetivši Disneyland, a izvor blizak obitelji rekao je za Daily Mail da su Eva i Ryan zaljubljeniji no ikad. Slavni par zaljubio se 2011. na setu filma 'The Place Beyond The Pine' i otada su nerazdvojni.

'Ryan je zaljubljen preko ušiju u Evu. Njegov glavni cilj je učiniti je sretnom', rekao je izvor.

  • +7
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia