SVE ZA BEBE NA JEDNOM MJESTU

Mamaitata.hr - novi portal za roditelje

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 16.07.2012 10:44
  • Objavljeno 16.07.2012 u 10:44
mamaitata_logo

mamaitata_logo

Izvor: Promo fotografije / Autor: mamaitata

S obzirom na to da kao roditelji uvijek želimo najbolje svojem djetetu od početka njegova života, u zadnje vrijeme zabilježeno je da roditelji uvelike traže odgovore na svoja pitanja o roditeljstvu na internetu. Pretrage su česte i teme se uvijek odnose na dojenje, hodanje, rast zubića. Roditelji u Hrvatskoj žele znati i o prehrani obitelj te namirnicama koje treba koristiti ovisno o godišnjem dobu

Što se pak putovanja tiče, veći interes roditelja koncentriran je na lifestyle općenito, a ne samo na općenito o putovanjima. Bitno je spomenuti kako se traže i savjeti za putovanja, njihovo trajanje te koje su potrebne stvari što se tiče njege, hrane i ključnih potrepština za put.

Veliki interes postoji i kod dječje opreme, no bitno je za spomenuti kako do sada roditelji nisu imali jedinstveno mjesto koje, osim o opremi, savjetuje i informira ih koji sve proizvodi nisu dozvoljeni za prodaju i distribuciju u Republici Hrvatskoj, odnosno koji su štetni za njihovu djecu.

Iako sve počinje s malom bebom, ona ipak odrasta, i to vrlo brzo, u dijete i ono ima svoje potrebe koje stvara samo ili koje mu tijek života nalaže. Tako i odlazak u vrtić postaje jedan manji dio stresnih situacija uzrokovanim odvojenošću od kućne atmosfere i roditelja.

Većinom mlade majke, iako i mladi očevi nisu zanemareni, pretražuju hrvatski internet za odgovorima na jednostavna pitanja kako bi zaobišli stalna zivkanja na telefon, pisanja brojnih poruka na socijalnim mrežama i maltretiranja svojih roditelja s konstantnim pitanjima o djetetu. Teško nalaze sve na jednom mjestu, sve jednostavno objašnjeno, sve s prijateljskim raspoloženjem.

Iako su mame one koje su najviše vezane uz svoju bebu jer devet mjeseci uske povezanosti teško se može staviti na stranu, mladi tata je ipak netko bez koga obitelj nije potpuna, no svi su oni mladi roditelji i mlada hrvatska obitelj koja razvija svoje roditeljstvo i djetinjstvo iz godine u godinu.

Upravo ta mlada hrvatska obitelj i mladi roditelji konačno dobivaju svoje mjesto na internetu, izvor informacija namijenjen samo njima i njihovoj djecu, mladom hrvatskom naraštaju.

Stranica www.mamaitata.hr potpuno je i jedinstveno osmišljen parenting portal namijenjen mladom roditelju od posljednjeg tromjesečja trudnoće, kroz porod, dolazak kući, rast bebe, dojenje, dohranu, prehranu, lifestyle i odlazak u vrtić do priprema za organizaciju rođendana i kako ih što lakše odraditi.

Osim savjeta, ovdje ćete pronaći i rezultate istraživanja o načinu života hrvatske obitelji, djece, dobrim i lošim utjecajima na obiteljski život. Ovo je projekt koji svojim radom podiže razinu kvalitete odgoja hrvatske djece i budućih hrvatskih naraštaja i upravo zato smo ga i proglasili partnerom tportala jer vjerujemo u dobrobit koju ima ovakav portal za roditelje, koji ih i zaslužuju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi