NASLJEDNICE GRACE KELLY

Mama i kći u večernjem izlasku: Monegaške princeze blistale u efektnim izdanjima

13.10.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Eleganciju i jednostavnost koju stajlinzima dugi niz godina naglašava kćer holivudske dive Grace Kelly, odrazila se i na njezinu nasljednicu, Charlotte Casiraghi. Poznati dvojac to je nanovo potvrdio u opernoj kući Monte-Carlo

Princeza Caroline od Hannovera i njezina kći, Charlotte Casiraghi, i ove godine sudjelovale su na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Zaklade princa Pierrea.

Kao nova glasnogovornica modne kuće Chanel, 37 - godišnja unuka Grace Kelly redovito se viđa u kreacijama s potpisom francuskoga brenda, što je i ovoga puta bio slučaj.

Princeza Caroline i Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Njezinim stajlingom dominirao je Chanelov ružičasti komplet retro šarma, stvoren od majice s polo ovratnikom i hlača lepršavog kroja.

Kao na nedavnoj reviji modne kuće u Parizu, njezin odabir obuće i ovoga puta činile su prepoznatljive Chanelove cipele s crnom kapicom.

U odnosu na kćer u Chanelovim komadima od glave do pete, monegaška princeza Caroline stajlingom u colorblock maniri istaknula je nekoliko dizajnerskih brendova.

Ljubičastu haljinu laskavog kroja, koja je dominirala njezinim izdanjem na dodjeli, potpisuje čuvena belgijska dizajnerica Diane Von Furstenberg, a dodatak zelene torbice satenskog sjaja slavni Christian Louboutin.