CHARLOTTE CASIRAGHI

U Chanelu od glave do pete: Chic izdanje lijepe unuke Grace Kelly

25.09.2023 u 13:06

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svečano otvaranje nove sezone u pariškoj operi Garnier nije željela propustiti Charlotte Casiraghi. Lijepa monegaška princeza i tim je povodom pokazala naklonost kreacijama modne kuće Chanel

Otkako je preuzela ulogu glasnogovornice i globalne ambasadorice kultnog francuskog brenda, unuka holivudske dive Grace Kelly u svakoj prilici odabire kreacije s njegovim potpisom.

Ova 37- godišnja ljepotica plave krvi u stajlinzima poseban naglasak stavlja na efektne haljine Chanela, što je i ovoga puta bio slučaj.

Nakon izdanja u šarenoj haljini na katove u kojoj se polovicom rujna pojavila na tradiconalnom pikniku u Monte Carlu, ovog vikenda bila je oličenje elegancije na svečanom otvaranju nove sezone u pariškoj operi Garnier.

Navedeno je postigla svjetlucavom haljinom srebrnog sjaja iz Chanelove ovogodišnje pre-fall kolekcije, s mnoštvom cvjetnih aplikacija i kraćim porubom. Chanelove Mary Jane sandale s prepoznatljivim detaljem crne kapice ni ovoga puta nisu izostale, a cjelokupno izdanje, sa frizurom konjskog repa, zaokružila je dijamantnim naušnicama u obliku cvijeta kamelije.