UŽIVA SA STILOM

Malo tko u bikiniju izgleda tako dobro kao ona

22.07.2016 u 08:36

  • +10

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nakon filma 'Opasno plavetnilo', u kojem je većinu scena snimila u bikiniju, glumica i modna ikona te u zadnje vrijeme izuzetno uspješna poslovna žena Jessica Alba redovito se nalazi visoko na listi najljepših žena u bikiniju svih vremena. Da s razlogom nosi titulu kraljice bikinija, najbolji su dokaz za to fotografije s obiteljskog ljetovanja na Havajima

Lijepa glumica zadnjih nekoliko godina sve više se bavi biznisom, a sve manje filmovima. Procjenjuje se da je njezino poslovno carstvo, tvrtka The Honest Company, vrijedno preko milijardu dolara, a predano radi na proširenju asortimana i rastu prodaje. Predah od poslovnih obaveza s obitelji je potražila na egzotičnim Havajima te uživa u izležavanju na plaži i morskim radostima.

Alba slovi i za jednu od najbolje odjevenih holivudskih zvijezda, pogotovo kad je street style u pitanju. No 35-godišnja modna ikona i majka dvije curice i na odmoru iz snova pazi na svaki detalj svog stylinga, ma koliko on oskudan bio.

Svoju preplanulu put naglasila je minijaturnim bijelim bikinijem klasičnog kroja na vezanje i s razigranim uzorkom ananasa, a nosila ga je uz odgovarajuću košulju za plažu dugih rukava s identičnim uzrokom. Bikini i košulju potpisuje američka dizajnerica Tory Burch, u čijim se kreacijama slavna glumica često može vidjeti.

Styling za plažu Alba je upotpunila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama sa šarenim predimenzioniranim okvirom brenda Gentle Monster.

Lijepa glumica poznata je po tome što s lakoćom slaže stylinge i jednako zadivljujuće izgleda na crvenom tepihu, u šetnji gradom i na plaži.

'Ona je žena izuzetne ljepote. Ima svoj vlastiti stil, zbog čega je postala modna ikona', rekao je za nju dizajner Narciso Rodriguez.

Ništa manje komplimenata na njezin račun nije uputila ni slavna Donatella Versace: 'Ona ima savršeno tijelo, seksi i s oblinama. Vjerna je sebi i uvijek izgleda svježe, nikad vulgarno.'

Alba ne krije da je oduvijek htjela izgledati šik i elegantno, no nikad previše seksi. 'Neke žene odijevaju se za muškarce. Ja se odijevam za sebe i trebalo mi je vremena da to postignem. Pomogle su mi godine sazrijevanja i majčinstvo. Sad kad nosim nešto kratko uz to nikad nemam dubok dekolte ili dodam malo futurističke hladnoće u taj outfit da izgleda malo pomaknutije', kaže ona.