TRENDI IVA

Malo tko nosi sve te krpice dobro kao ona

17.09.2013 u 12:53

Iva Balaban voli modu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Alert/City Center One

Bionic
Reading

Ljeto je na izmaku, krpice za bezbrižne morske dane duboko su u ormaru gdje čekaju sljedeću sezonu, a novi modni izazovi već su pred vratima... Zato su šoping-centri prepuni toplih trendova, a u tajne dobra stila uvest će vas - Iva Balaban

Poznata hrvatska zaljubljenica u modu Iva Balaban, često proglašavana i najbolje odjevenom Hrvaticom s nepogrešivim ukusom te osjećajem za lijepo, postala je zaštitno lice nove kampanje City Centera One We Love Style by Iva Balaban. Iva je odavno izgradila svoj stil te mnogim mladim, samosvjesnim ženama postala uzor kada je o odijevanju riječ. Upravo zato bila je prvi izbor za ovu kampanju.

Kako dočekati jesen, preživjeti zimu i nositi se sa svakodnevnim izazovima, a pritom dobro izgledati, Iva je uspješno prezentirala lookovima koje je osobno odabrala. Vodeći se svojim osjećajem za estetiku, Iva je odabrala moderne, svježe, chic komade koje će žene obožavati te još jednom dokazala zašto svi volimo stil – njezin stil. Kombinirajući klasične komade s neočekivanim detaljima ili jarkim bojama, igrajući se uzorcima i teksturama, Iva je dobila sofisticirani look sa stavom – za djevojke i žene sa stavom.

Ivi Balaban moći ćete postavljati i svoja modna pitanja na Facebook stranicama centra!