ZVONE ZVONA

Malina Grahek i Josip Šelendić napokon slave vjenčanje

05.09.2010 u 22:57

Bionic
Reading

Nakon odgode glamurozne proslave vjenčanja u studenome prošle godine zbog trudnoće, Malina Grahek i Josip Šelendić isplanirali su na zagrebačkim golf terenima novu zabavu koja će navodno koštati dva milijuna kuna

Dvadesetjednogodišnja Malina Grahek i tridesetdvogodišnji Josip Šelendić 11. rujna proslavit će vjenčanje u šatoru od 1.000 kvadratnih metara, a među 500 uzvanika bit će i Stipe Mesić i Milan Bandić, kao i Sanja Duggan s dečkom Igorom Maksimilijanovićem, Ivor Vucelić i voditeljica Mia Kovačić i odvjetnik Ljubo Pavasović s djevojkom Dinom Štern, prenosi 24 sata.

Goste će zabavljati Đani Stipaničev, Big band Hrvatske televizije, orkestar ozbiljne glazbe i DJ. Gosti će moću jesti od mediteranske do kontinentalne kuhinje, a poslije ponoći će se posluživati janjeći i srneći gulaš, izvještava 24 sata.

Iako crkvenog vjenčanja u Remetama neće biti, Malina Grahek će na svadbi nositi dugu dizajnersku vjenčanicu boje šampanjca. Cijeli događaj će koštati oko dva milijuna kuna, što je oko milijun više nego što su za svoju dali Iva Majoli i Stipe Marić, dodaje 24 sata.