nosive i svestrane

Hit sezone: Najudobnijim elegantnim cipelama nije odoljela niti princeza Charlene

15.04.2024 u 15:14

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: CARPICO THIERRY/ATP/SPP/SHUTTERS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Salonke s kitten petom osvajaju na prvi pogled svojim ženstvenim dizajnom, ali i iznimnom udobnošću u nošenju

Princeza Charlene ponovno je modno briljirala, noseći jednostavne i neodoljivo elegantne komade na teniskom turniru u Monacu.

Princeza je sa suprugom princom Albertom II. i sinom princom Jacquesom pohodila Rolex Monte-Carlo Masters na kojem su nastupili Stéfanos Tsitsipás i Casper Ruud.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Lijepa Charlene birala je kombinaciju u otmjenim neutralnim bojama. Nosila je pamučnu košulju okomitih bijelih i modrih pruga Ralpha Laurena, usklađeno sa sakoom na dvostruko kopčanje zlatnim gumbićima, s potpisom istog brenda.

Ova dva elegantna komada uskladila je s krem hlačama ravnog kroja, model koji se iznova pokazuje kao nepogrešiv odabir za sve prigode.

  • +23
Cipele s kitten petom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Sve je nadopunila ženstvenim salonkama pripadajuće modre boje i s potpisom Manola Blahnika, koje su se isticale šarmantnom mašnom, ali i niskom kitten petom. Upravo ova malena peta garancija je udobnosti, zbog čega je postala jedan od najtraženijih detalja na obući i hit ovog proljeća.

Za kraj, Charlene se odučila za minimalističku Akrisovu torbicu, Miu Miu sunčane naočale i luksuzan Cartierov srebrni sat.

Ovim stajlingom modno se uskladila sa suprugom i sinom, koji su oboje nosili slične boje, a maleni devetogodišnji Jacques svojim je manirima pokazao da je itekako spreman jednog dana sjesti na očev tron.