'dress code' za lice

Make-up linija brenda Giorgio Armani Beauty konačno i u Hrvatskoj

03.02.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Make-up linija brenda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti lansirana ovoga mjeseca

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku brenda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta.

Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi. Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama, Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja. Svaki Armanijev proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven dress code za lice.

Od legendarnog Maestra – revolucionarne fusion make-up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, preko Rouge Ecstasyja - ruža iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja - pa sve do maskare Eyes to kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

'Iza svih Armanijevih proizvoda krije se jedinstvena, iznimno osobna filozofija koja nastaje iz mojeg uvjerenja da je elegancija ključ ljepote i privlačnosti. Tijekom cijele karijere slijedim jedinstvenu i osobnu viziju estetike. Iako se napjev tijekom vremena može mijenjati, glazba ostaje ista. Vjerujem u jednostavnost, profinjenost, kvalitetu, iskrenost i učinak', rekao je Giorgio Armani.

Make-up linija brenda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti dostupna od veljače ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.