NOVI TRENDOVI

Majice i košulje bez kojih nećete moći idućih mjeseci

16.02.2017 u 07:00

  • +2

Majice

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Svi se slažemo kako dobrih majica nikad nije dosta u ormaru, a nakon duge zime i vesti, jedva čekamo uskočiti u laganiju odjeću

Ima li boljeg izgovora za 'update' garderobe od početka proljeća? Fashionistice s velikim uzbuđenjem čekaju toplije dane kad će konačno moći prošetati najnovije t-shirt trendove. Dok je prošle godine sve bilo u znaku golih ramena, ove je godine naglasak na maštovitim detaljima poput bogato ukrašenih rukava, volana, majica s printevima… Mad se kreacije s otkrivenim ramenima još uvijek ne daju. Bez obzira kakav stil odijevanja volite i koliki vam je predviđeni budžet vjerujemo da će ponuda u trgovinama zadovoljiti sve ukuse. Ukoliko tragate za inspiracijom za proljetne stajlinge evo nekoliko cool ideja koje će vam se svidjeti.

Statetement rukavi

Efektni rukavi u obliku zvona ili predimenzionirani rukavi odličan su detalj koji će podignuti svaki stajling. Balon rukavi, rukavi u obliku zvona… Što dramatičnije to bolje! Odvažite se i budite spremni za eksperimentiranje.

Majice s logom

Ovaj trend čini se da je neuništiv. Nije ni čudo jer odlično izgleda u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

Topovi-korzeti

Ukoliko volite imati kakav efektan komad odjeće na sebi, zasigurno ćete vam se svidjeti ovi maštovito krojeni topovi. One najodvažnije ih mogu nositi ispod kardigana, a super izgledaju i preko majice.

Majice s otkrivenim ramenom

Ovaj modni trend ostavit će sve bez daha, pa ga svakako isfurajte. Izgleda odlično

Tzv. 'puf' rukavi

Naglašeni rukavi na tragu Alice u zemlji čuda, doživljavaju veliki modni revival. I moramo reći da nas to baš veseli. Ovakvi topovi izgledaju mladenački, pomaknuo i totalno otkačeno, a mogu se nositi na bezbroj načina.

Muški krojevi

Predimenzionirane košulje bit će vrlo tražene ovoga proljeća. Bez obzira odlučite li se za modele s prugicama ili klasičnu bijelu varijantu, izgledat će fantastično ukoliko ih uparite s khaki hlačama ili vašim omiljenim skinny trapericama.