u četvrti za najbogatije

Luksuz kojem nema kraja: Pogledajte novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka vrijedan 34.5 milijuna dolara

13.02.2023 u 15:10

  • +15

Nova kuća Jennifer Lopez i Bena Afflecka

Izvor: Profimedia / Autor: Zillow via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez u potrazi za novim domom pregledali su desetine posjeda, no osvojila ih je luksuzna vila u LA četvrti u kojoj stanuju samo oni s najdubljim džepom

Ben Affleck i Jennifer Lopez posljednjih mjeseci pregledali su desetke posjeda u potrazi za svojim novim domom i, napokon, pronašli kuću iz snova! Riječ je o luksuznoj vili u Pacific Palisadesu, četvrti u LA-u rezerviranoj samo za najbogatije, koju su kupili po cijeni od 34.5 milijuna dolara.

Ovaj zapanjujuć posjed veličine je 4045 m2, što je iznimno veliko za ovo područje u kojem žive samo oni najdubljeg džepa. U kući se nalazi čak 13 kupaoni, 7 spavaćih soba, grandiozan dnevni boravak, soba za opuštanje, teretana, spa centar, kuća za goste... To je, čini se, apsolutno sve što je bračni par mogao poželjeti za zajednički život s petoro djece!

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Planet / Profimedia

Ujedno, ovim potezom stali su na kraj naklapanjima kako je njihov odnos ponovno ušao u turbulentnu fazu nakon što su na nedavnoj dodjeli Grammyja uhvaćeni u jednoj vatrenijoj raspravi uslijed koje se J.Lo poprilično grubo otresla na svog supruga.

  • +24
Kuća koju prodaje Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Carolwood Estates/Me / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo, par će proces selidbe završiti u plusu! Naime, iako je početni plan bio da nakon pomirenja preurede dom u kojem je živjela Jennifer Lopez s djecom, odluka je pala na kupovinu nove nekretnine. To je ujedno značilo prodaju njene velebne vile koja je dostigla cijenu od 41 milijun eura, čak 6.5 više od njihove nove, glamurozne rezidencije.