NE TAKO SAVRŠENA LJEPOTICA

Louboutin: 'Barbie ima predebele gležnjeve'

15.10.2009 u 11:02

Bionic
Reading

Svih ovih godina živjeli smo u uvjerenju da je Barbie oličenje savršenstva, no sada se pokazalo da to nije tako. Christian Louboutin smatra da Barbie ima predebele gležnjeve

Povodom 50. rođendana slavne lutkice, slavni kreator cipela Christian Louboutin dobio je zadatak da uredi Barbie u svom stilu. Nakon što su to prije njega učinili Diane von Furstenberg, Anna Sui, Givenchy i drugi, Louboutin je prionuo poslu i obukao tri lutkice Barbie u robicu sa svojim potpisom.

'Potpuno su otkačene, a imaju čak i male Louboutin kutije za cipele', rekao je za WWD glasnogovornik modne kuće Louboutin, dodajući: 'Uređujući lutkice, Christian Louboutin zaključio je da imaju predebele članke na nogama'.

'Ako bi Barbie htjela skrenuti pažnju sa svojih gležnjeva, svakako bi trebala izbjegavati gležnjače i bilo kakve cipele s remenčićem oko gležnja', rekao je urednik modnog magazina Nylon, J. Errico, pokušavajući spasiti obraz slavnoj lutkici. 'Svaka bi djevojka bila luda da ne uvaži primjedbu Christiana Louboutina', zaključio je Errico.