KLUPKO SE ODMOTAVA

Longoriju je suprug stalno varao

28.11.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Košarkaš Tony Parker svoju slavnu suprugu Evu Longoriju nije varao samo sa suprugom bivšeg suigrača, već i s nekoliko drugih djevojaka, pišu američki tabloidi

Razvod slavnog i bogatog para, po svemu sudeći, mogao bi postati sramotan. Osim što su oboje predali zahtjeve za razvod braka u različitim državama, u javnost su polako počele curiti glasine o Parkerovim preljubima. Jedan Parkerov prijatelj otkrio je novinarima da je košarkaš priznaosupruzi da ju je prevario, ali samo jednom, i to prije tri godine, a zaraspada braka okrivio je premalo vremena provedenog zajedno.

No, osim s Erin Berry i Francuskinjom Alexandrom Parressant s kojom je suprugu prevario navodno već nakon nekoliko mjeseci braka, Parker je očito šarao i u sljedeće tri godine braka.

'Erin Berry mu je poslala fotografije svojih intimnih dijelova tijela, a Tony je uzvratio istom mjerom. Seks preko SMS poruka s Erin Berry trajao je od veljače ove godine, a Eva je sve pronašla na njegovom iPhoneu', kaže bliska prijateljica slavne glumice.

Parker je suprugu, pišu američki tabloidi, navodno varao i s jednom seksi plesačicom koja pleše na nastupima Pussycat Dollsa, kao i jednom košarkaškom groupie djevojkom iz Phoenixa, a spominje se i još jedna djevojka u Francuskoj s kojom košarkaš održava vezu. Osim toga priča se da je razmjenjivao seksi SMS poruke s još jednom atraktivnom suprugom bivšeg suigrača s kojim je slavni par svojedobno zajedno ljetovao.

Tabloid In Touch donosi priču o njegovim redovitim posjetima striptiz klubu u San Antoniju u kojem je bio stalni gost VIP sobe gdje ga je dočekivala uvijek ista striptizeta koja je izgledom neodoljivo podsjećala na njegovu suprugu. Priča se da je košarkaš bio u dobrim odnosima sa striptizetama te da im je kupovao i poklone. Nakon svih tih glasina očito su seksi poruke i gole fotografije koje je Longoria pronašla u njegovom mobitelu bile samo vrh sante leda, a Parker je na dobrom putu da postane novi Tiger Woods kad su seks skandali u pitanju.