HRVATICA S NAJVIŠE STILA

Ljupka Gojić i traperice nosi drugačije od ostalih

08.04.2016 u 09:49

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić svakom objavom na društvenim mrežama potvrđuje status jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a ovaj je put to učinila trapericama

Posljednjih sezona čini se kao da nikad nije bilo različitijih modela traperica, posebno što su skinny modeli neumoljivo držali prvo mjesto, a mnoge se žene nisu uvijek osjećale sasvim ugodno u njima.

Ove sezone doista se može birati i sigurno pronaći najbolji model, a biti u trendu. Od modela cullotes, koji je hit krpica u svim varijantama pa i koži, traperice se nose sa širokim nogavicama, neporubljene na dnu, u kraćim varijantama ili s visokim strukom pa se lako može odabrati i udobnost i trend.

A uza sve to Ljupka GojićMikić opet stvara svoj jedinstveni stil i dijeli modne lekcije. Kako se pohvalila fotkom na Instagramu, vjerojatno za jednu opuštenu šetnju Hirošimom u kojoj živi već nekoliko godina, njezine su traperice u zakovicama.


Za taj rock chic styling zaslužan je japanski dizajner Junya Watanabe koji je napravio kolekciju za japanski brend Comme des Garçons. Traperice ravnog kroja s proreziam na koljenima duž cijelog prednjem dijela nogavica imaju velike srebrne zakovice, a riječ je o modelu iz jesensko-zimske kolekcije 2015.

Zgodna Ljupka kao uvijek je savršeno pozirala i izgleda kao da se fotografirala za modni časopis. Očekivano, tako velika ljubiteljica mode zna da obična bijela majica čini čuda, a buntovničkom stylingu sa zakovicama dodala je sivu jaknu u bajkerskom stilu i prekrila je vrlo zanimljivim šalom te sjajan outfit upotpunila Chanelovom torbicom.