NE NAZIRE SE KRAJ

Ljubav Severine i Milana pretvorila se u pravi rat

23.12.2013 u 12:19

Bionic
Reading

Bespoštednoj borbi nekadašnjeg nerazdvojnog para Severine Vučković i Milana Popovića ne nazire se kraj. Nekada veliki ljubavnici, danas potpuni stranci koji na sudu skrivaju poglede jedno od drugog, čini se, neće tako skoro riješiti svoje probleme

Naime, kako piše Kurir, Severina je podnijela novu tužbu protiv oca svog djeteta Milana Popovića, a razlog je korištenje sina u medijske svrhe radi osobne promocije.

'Zbog osnovane sumnje za izvršenje više kaznenih djela Županijsko državno odvjetništvo po prijavi vodi istragu po službenoj dužnosti. Koliko sam ja upoznat, radi se o osnovanoj sumnji na nelegalno izdavanje srpske putovnice, objavljivanje odluka suda i objavljivanje privatnih mailova u medijima. To sa Severinom nema nikakve veze, kao ni s ročištem oko uvjeta viđanja djeteta koje je trenutno u tijeku', istaknuo je Severinin menadžer Tomica Petrović za tportal.


U međuvremenu, odvjetnica Sanja Turlakov dobila je spor protiv Milana Popovića pred Odvjetničkom komorom Srbije gdje ju je Popović tužio jer je navodno Severini odavala informacije o njemu. Turlakov je, prema Milanovim tvrdnjama, Severinu obavještavala o njegovu imovinskom stanju te je savjetovala kako da što bolje prođe u sporu s njim s obzirom na alimentaciju i viđanje djeteta. Nakon što je Popović to saznao, odvjetnicu je prijavio srpskoj Odvjetničkoj komori zbog povrede obaveze čuvanja odvjetničke tajne.

U izjavi za tportal odvjetnica Sanja Turlakov navodi kako Milanovi navodi nisu osnovani te da ni na koji način nije povrijedila obavezu čuvanja profesionalne tajne niti prekršila svoj profesionalni kodeks. Zbog toga je ona sada podnijela privatnu tužbu protiv Milana.

Sanja Turlakov kaže da se oglasila kako bi se saznala cijela istina. Turlakov je, dodaje, podnijela privatnu krivičnu tužbu protiv Milana Popovića za krivično djelo povrede tajnosti pisama i drugihpošiljki i tužbu za naknadu neimovinske štete, za povredu časti i ugledai prava na privatnost.

'S mojom klijenticom gospođom Severinom Vučković imam poslovnu suradnju od polovice 2011. godine i potpisan Ugovor o zastupanju na teritoriju Republike Srbije. Na preporuku gospođe Vučković surađivala sam s gospodinom Popovićem u dva pojedinačna predmeta povodom Zakona o javnom informiranju i u jednom kaznenom postupku, koji su završeni par mjeseci prije nego što je krenuo sa svojim zlonamjernim napadima na mene. Napadi su rezultirali prijavom protiv mene disciplinskom tužitelju Odvjetničke komore Beograda, a kasnije, po njegovom prigovoru, i Odvjetničkoj komori Srbije. Vrhunac zlonamjere gospodina Popovića se očitovao u njegovom zahtjevu Odvjetničkoj komori da mi se zabrani bavljenje odvjetništvom. Obje Odvjetničke komore su u detaljnom razmatranju njegovih prijava i zahtjeva donijele odluke (broj 192/2013 od 27. 09. 2013. godine i od 31. 10. 2013. godine ) i ustanovile da njegovi navodi nisu osnovani i da ja ni na koji način nisam povrijedila obavezu čuvanja profesionalne tajne niti prekršila svoj profesionalni kodeks', tvrdi Turlakov u svojoj izjavi.