SEKSI IZDANJE

Svi su gledali u najljepšu skijašicu na svijetu

19.05.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Lindsey Vonn zasigurno je jedna od najljepših skijašica svih vremena, a ona je itekako je svjesna svog izgleda

Tridesetdvogodišnja sportašica pojavila se na premijeri novog nastavka 'Pirata s Kariba' zasjenivši konkurenciju.

Zgodna plavuša voli istaknuti svoju zavidnu figuru, a u izazovnoj crnoj haljini mamila je poglede.

  • +3
Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Lijepa olimpijka izgledala je kao djevojka od milijun dolara u jednostavnoj, asimetričnoj crnoj haljini pripijenoj uz tijelo, s nekoliko efektnih proreza sa strane. U ovoj atraktivnoj haljini koja jamči pozornost Lindsey je bila zvijezda na crvenom tepihu, ostavivši sve bez daha.

Ovaj seksi stajling upotpunila je srebrnim sandalama i trendi frizurom dok je decentan make up naglasio prirodnu ljepotu zgodne sportašice.

Društvo na premijeri pravio joj je dečko Kenan Smith te je, ni ne sumnjamo, pucao od ponosa. Par je nerazdvojan od studenog prošle godine, a na crvenom tepihu su pali i vrući poljupci.

Lindsey je bila šest godina u braku sa skijašem Thomasom Vonnom, a bila je u vezi i s Tigerom Woodsom od 2013. do 2015.

Inače, u novom, petom nastavku 'Pirata' pod nazivom 'Pirati s Kariba: Salazarova osveta', vidjet ćemo ponovno Johnnyja Deppa kao legendarnog, anti junaka Jacka Sparrowa.

Osim Deppa, u filmu glume i Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush i dr. Zanimljivo je da se u manjoj ulozi pojavljuje i nekadašnji član Beatlesa, Paul McCartney koji tumači 'zatvorskog čuvara br. 2'.