LANA JURČEVIĆ:

'Ljubav je za mene kad razumu kažeš pa-pa'

19.01.2011 u 15:54

Bionic
Reading

Pjevačica voli imati sve pod kontrolom, osim u ljubavi: inače nije velika romantičarka, a pjesme su joj brze jer takav tempo bolje odgovara njenom karakteru

Lana Jurčević uspješna je pjevačica i poslovna žena koja je otvorila plesnu školu La' Studio. Kako bi Hrvatice bile fit, ovog mjeseca članarina je gratis, a cijeli prošli tjedan bila je i trenerica.

'Smišljala sam koreografije i vodila treninge. Ako ne vodim, onda sam u obilasku kad god imam vremena. Moram imati sve pod kontrolom', rekla je Lana za časopis Stars te priznala da nije prevelika romantičarka.

'Nisam baš romantičarka... Da mogu biti dobra, draga i nježna, mogu, ali to nema veze s romantikom.' Iako je zauzeta, Lana je ispričala kako je muškarac može impresionirati.

'Ako je klasičan ulet, onda ne pali ništa. Jedino nešto duhovito, iskreno i budalasto me može nasmijati i doprijeti do mene. Ljubav je kad razumu kažeš pa-pa.' Lana zbog stalnih treninga ima energije za ples.

'Pozornica je stvorena za to da se prouči svaki centimetar i kut. Nisam od onih koji pretjerano uživaju stojeći na mjestu.' Na svom blogu Lana je napisala da žene ne vole kad im je muškarac podređen, a ona je to komentirala na primjeru Brangeline. 'Čini mi se da je obrnuto i da je on malo podbacio s imidžem najpoželjnijeg muškarca otkako je s njom. Uvijek hoda iza nje i čini mi se da je ona 'glava u kući'.' Svoju djecu neće nazvati Onurom i Šeherezadom nego radije Simbom ili Nalom.'