LJEPOTE NP KRKA

Ljeto odlazi, a s njim i atraktivne turistice

04.09.2016 u 17:32

  • +9

Atraktivne turistkinje uživaju fotografirajući se u plićaku Nacionalnog parka Krka

Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bionic
Reading

S prekrasnog Skradinskog buka, kojemu su već duže vrijeme zaštitni znak ljepotice s fotoaparatima na selfie štapovima, stižu možda i posljednji ovogodišnji kadrovi

Nacionalni park Krka bilježi veliki porast broja posjetitelja u odnosu na prošlu sezonu, a domaći i strani gosti uživali su u njegovim ljepotama i ove nedjelje.

Neki su posljednje trzaje ljeta iskoristili za šetnju, neki za kupanje, a nije nedostajalo ni sveprisutnih ljepotica sa selfie štapovima kojima je Skradinski buk omiljena pozadina na fotografijama s ljetovanja.

Grmljavinski pljuskovi na Jadranu i nagli pad temperature, najavljeni za ponedjeljak, ne ulijevaju nadu da ćemo prizore ljepotica pred ovom najdužom i posljednjom sedrenom barijerom na rijeci Krki gledati više ove godine.

No prave ljepote jednog od najneobičnijih i najljepših krajobraza Nacionalnog parka tek su pred nama.

Naime, pravi znalci i zaljubljenici u prirodne ljepote, kojima prioritet nije kupanje, u NP Krka odlaze nakon obilnih kiša, kada rijeka nabuja, a priroda pokaže svu svoju moć. Gužve će biti manje, zrak će biti pogodniji za fotografiranje pejzaža, a slabije sunce ili naoblaka pružiti priliku za bolje portretne fotografije, no ljepotice sa selfie štapovima teško ćemo tada vidjeti.

Stoga zavirite u našu galeriju i uživajte u možda posljednjim ovogodišnjim prizorima ljepota NP Krka, u onoj ljetnoj varijanti.