MODNI ULOVI

Ljeto nikad nije izgledalo bolje: Šarmantni i lepršavi stajlinzi kao stvoreni za plažu

22.06.2018 u 14:31

Bionic
Reading

Miris morske soli u zraku i izležavanje na plaži uz osvježavajući koktel u ruci definicija su ljeta. No koliko god bilo važno poraditi na tenu, važno je i dobro izgledati. Pročešljali smo popularne high street trgovine i pronašli tri trendi stajlinga idealna za plažu

Kada razmišljamo o stajlingu za plažu, prvo što nam padne na pamet to je da odjeća bude lagana i prozračna, po mogućnosti lepršava, i da se brzo svlači i odijeva. Upravo zato je idealan odabir za plažu midi ili maksi haljina šireg kroja, koja se neće lijepiti za tijelo, a može poslužiti i za presvlačenje umjesto ručnika.

Važno je i da je odjeća koju nosimo na plažu svijetle boje jer je poznato da tamne boje privlače sunčane zrake, zbog čega nam je u njoj toplije, a i veća je mogućnost da ćemo izgorjeti u crnoj, nego primjerice u bijeloj ili bež odjeći. Ako još uvijek niste pronašli idealnu ljetnu haljinu, a ne želite potrošiti brdo novca, zavirite u galeriju haljina ispod 300 kuna i potražite svog favorita.

  • +122
Haljine ispod 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Što se tiče modnih dodataka za plažu, jednako pažnje potrebno je posvetiti i prilikom odabira torbe. Važno je da je prostrana kako bi u nju stalo sve što nam je potrebno za plažu, od ručnika, krema, časopisa i sunčanih naočala, pa sve do grickalica, društvenih igara i ostalih potrepština. Također je važno da torba nije kožna kako je morska sol ne bi oštetila.

Posljednje dvije sezone iznimno su popularne pletene torbe od slame, rafije, ratana, tkanine i raznoraznih drugih prirodnih materijala. Predimenzionirani cekeri, kakve su nekad izrađivale naše bake i prabake, postali su nezaobilazni ljetni hit, pogotovo na plaži.

  • +124
Pletene torbe od slame, rafije, ratana i tekstila Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Kada ste odabrali haljinu i torbu, već ste obavili veći dio posla. Ostalo je još samo odabrati odgovarajuće sunčane naočale, nabaciti veliki šešir koji će nas štititi od vrućina i uskočiti u praktične i udobne sandale u kojima ćete izdržati cijeli dan, a moguće i skoknuti na after beach party koji će potrajati do dugo u noć.

  • +51
Komadi za ljetne stajlinge Izvor: Promo fotografije / Autor: Giacomo De Filippo

Tri stajlinga kao stvorena za plažu:

1. Zavodljiva u bijelom

Haljina - H&M

Sandale - Zara

Torba - Topshop

Šešir - Zara

Sunčane naočale - H&M

2. Vječna romantičarka

Haljina - H&M

Sandale - Zara

Torba - Zara

Šešir - Asos

Sunčane naočale - H&M

3. Pustinjska ruža

Haljina - Zara

Sandale - Topshop

Torba - Mango

Šešir - Asos

Sunčane naočale - Stradivarius