PUNI BATERIJE

Ljetni look: Jelena Veljača pokazala kako izgleda bez trunke šminke

30.07.2018 u 19:17

Bionic
Reading

Glumica, producentica i scenaristica Jelena Veljača otputovala je na idilični Zlarin kraj Šibenika gdje uživa u odmoru sa svojim najmilijima

Zgodna Zagrepčanka koju smo naviknuli viđati u glamuroznim stajlinzima na crvenom tepihu, na ljetovanju se prepustila pravom odmoru.

Na plažu se uputila u posve prirodnom izdanju bez trunke šminke na licu, a nije se zamarala ni time što joj je vjetar pokvario frizuru.

Ovaj prirodni look njezine je pratitelje redom oduševio pa su se komplimenti samo redali: 'Najljepša! Vjetar i sol u kosi, nula šminke. To je to!', 'Prekrasna', 'Umorna, ali sretna'.

Lijepoj plavuši itekako godi odmor na moru gdje puni baterije za brojne poslovne obveze. Naime, kako se pisalo, Jelena se seli u Beograd zbog novog projekta, a razlog je nova televizijska serija u kojoj bi navodno trebao zaigrati i njezin suprug Dražen Čuček s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Lenu.

Tročlana je obitelj krajem lipnja posjetila Brijune gdje su uživali u morskim radostima, osobito njihova preslatka Lena.

Goodbye #Brijuni it was such a #magicaltime 💫🌊🌈

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)