USKORO ODLAZI

Velika životna prekretnica: Jelena Veljača s obitelji seli u Beograd

24.05.2018 u 10:36

Bionic
Reading

Producentica, scenaristica i glumica svaki tjedan putuje zbog poslovnih obaveza u glavni grad Srbije. No to će se uskoro promijeniti jer Jelena Veljača sa suprugom Draženom Čučekom i dvogodišnjom kćeri Lenom seli se u Beograd na godinu dana

'Postoji opcija da se moja mala obitelj i ja selimo zbog posla u Beograd na neko duže vrijeme', najavila je u svom predzadnjem postu na blogu sredinom travnja Jelena Veljača.

Prema zadnjim objavama na Instagramu, postalo je jasno da je definitivno odlučila. Među ostalim je pokazala što i tko će joj najviše nedostajati ondje i kako će izgledati njezin novi smještaj, a u komentarima je otkrila da se seli na godinu dana.

Producentica, scenaristica i glumica nije željela komentirati svoje preseljenje, no doznajemo da je razlog nova televizijska serija zbog koje trenutno u Beograd putuje sama, a u kojoj bi navodno trebao zaigrati i njezin suprug Dražen Čuček. Svoje kazališne angažmane u zagrebačkim kazalištima glumac nije zamrznuo, nego će ovisno o rasporedu predstava putovati u Zagreb.

  • +18
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL;