odlična alternativa

Ljetne kratke hlače pun su pogodak: Ovi modeli savršen su izbor za sve koji ne žele nositi vruće hlačice

23.05.2022 u 12:17

Bionic
Reading

Kratke hlačice jedan su od modnih must-have komada, pogotovo kada se temperature užare. Bilo na moru ili na kopnu, uz lagane i udobne kratke hlače, ljeto je puno podnošljivije. Međutim, ako mislite da kratki modeli hlača dolaze samo u ekstra kratkoj varijanti, prevarili ste se. Tu su i modeli midi duljine, dovoljno kratki da izgledaju trendi, a dovoljno dugi da budu tako chic

Od bermuda do traper hlačica; kratke hlače su među najpopularnijim modnim ljetnim komadima, a ove sezone ponuda ima je raznolikija no ikada. Za sve ljubitelje kratkih hlačica, i sve one koji će to sigurno postati, postoji pregršt prekrasnih modela različitih krojeva, duljina i boja, čak iako želite izbjeći popularne vruće hlačice.

Super kratke ljetne hlačice vrlo su popularne, no nešto dulji modeli nesumnjivo su udobniji, elegantniji vrlo chic izbor za dnevne stajlinge, od onih ležernih pa do poslovnih.

Kada je riječ o duljim kratkim hlačicama obično se izbor sastojao od capri modela, paperbag modela i biciklističkih hlača, no ova sezona predstavlja sjajne oversized modele kratkih hlača čija duljina seže od trendi bermuda i nešto kraćih modela koji sežu do sredine bedara.

Kada je riječ o materijalima, prevladaju lagane: lagane, ljetne tkanine poput lana, svile i viskoze koje su posebno su ugodne na koži i smanjuju znojenje.

Uz ležernu majicu i udobne tenisice , s oversized sakoom i sandale s kitten petom ili one s remenčićima? Modne kombinacije s kratkim hlačicama su brojne, a jednom kada ih nabavite nositi ćete ih od jutra do mraka – za ležernu šetnju gradom, poslovni sastanak, izlet ili pak večernji izlazak.

Traper hlačice uvijek će bit sjajan izbor za urbani look, dok će bijeli modeli biti vladarice elegantnog stajlinga. Dodaje li sako u istoj boji, top ili košulju imat ćete vrlo trendi, a ujedno i moćan poslovni look.

  • +12
Kratke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije