idu uz sve

Ljetne tenisice: 16 najljepših modela koje, kada ih jednom obujete, nećete htjeti skinuti

17.05.2022 u 10:53

Bionic
Reading

Uz haljinu, suknju, tajice ili kratke hlače – tenisice jednostavno dobro izgledaju uz svaku kombinaciju, no ključno je odabrati dobar model. Ljetne tenisice, osim dobrog izgleda, moraju biti udobme, ali i prozračne, tako da imate dojam kao da nosite sandale. Ovo je 16 sjajnih modela od kojih ćete se, jednom kada ih probate, teško odvojiti

Glomazne tenisice, modeli od antilopa te masivni, visoki modeli nisu dobar izbor za tople ljetne dane. Jednostavno su preteške i u njima je jako vruće, stoga, ako se ni ljeti ne želite odvojiti od omiljenih tenisica, vrijeme je da se bacite u potragu za modelima koji će biti sjajna alternativa sandalama i natikačama.

Kakve se tenisice nose ljeti?

Izbor sportske odjeće doista je velik, a tome u prilog ide i sve veća popularnost tenisica te nošenje sportskih komada kao dijelom svakodnevnog casual stajlinga. Modeli jarkih boja, izrađeni od laganih materijala ili s razigranim detaljima klasika su koja se savršeno može kombinirati s ljetnim stajlinzima. Zahvaljujući svom inteligentnom dizajnu s prozračnim tekstilom, tenisice za trčanje također se izvrsno uklapaju u ljetni stil – iznenadit ćete se kako dobro izgledaju uz dnevne haljine! Sportski modeli imaju lagani potplat i udoban kroj pa su gotovo nezaobilazan izbor za šetnje i izlete.

Kako izgledaju savršene ljetne tenisice?

Samo da je svijetlo, šareno i veselo – time se slobodo možete povoditi birajući ljetne tenisice. Ako pak boje nisu vaš prvi izbor, a čisto bijelim tenisicama, bilo kožnim ili platnenim, koje odišu čistom sportskom klasikom, nećete pogriješiti. U svakom slučaju izbjegavajte crne tenisice, tamne printeve i nijanse.

Potplat klasičnih ljetnih tenisica trebao bi biti relativno tanak i idealno prozračan. No tenisice s platformom također su izvrsne za ljeto. Naime, ti se modeli savršeno uklapaju u kombinaciju sa širokim hlačama ili haljinama. Što se gornjeg dijela tiče, izbor idealne ljetne cipele pada na prilično tanke, prozračne tkanine poput lana i pamuka.

Osim brendova tenisica, za koje se zna da prvenstveno proizvode modele ljetnog stila, kao što su Superga ili Gola, u ponudi su i mnoge lijepe ljetne varijante drugih brendova kao što su Nike, Converse, New Balance i Reebok. Osim toga, uvijek vrijedi baciti pogled popularne high-street brendove kao što su H&M i & Other Stories.

  • +11
Ljetne tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije