odličan trend

Ljetna uniforma koju nećete skidati sve do prvih dana jeseni: Laneni setovi tako su prozračni, udobni i prije svega chic

09.07.2022 u 07:53

Bionic
Reading

Prošlog ljeta jedna od hit modnih kombinacija bila je ona koja je uključivala bluze i odgovarajuće kratke hlače. Godinu kasnije zaljubljenost u istobojne setove i dalje je poprilično jaka, no s naglaskom na lanene komade. Lagane, lepršave i tako ugodne za vruće ljetne dane

Usklađeni setovi izrađeni od lana mogu se pronaći kod svakog popularnog brenda, od Nanushke preko Ascena do Everlanea, te predstavljaju jedan od temelja sve poželjnije capsule garderobe.

Sama privlačnost ovih komada počinje s tkaninom. Naime lan je vjerojatno najudobniji materijal za vruće ljetne dane jer je lagan, prozračan i ugodan te omogućuje neometano kretanje kada porastu temperature. Za chic i stilski besprijekoran izgled odaberite set jednake boje i imat ćete nepogrešivu 'uniformu' za baš svaki dan.

Mnogi najbolji setovi ovog ljeta uključuju opuštenu kombinaciju košulje i kratkih hlača svestranih neutralnih boja i dominantnih nijansi, poput boje maka. Vrlo su popularne i kombinacije sakoa i suknje, a uz njih tako dobro izgleda kratki top, bilo u kontrastnoj boji, bilo materijalu.

Tu su i modni brendovi, poput Bottege Venete i Erdema koji lanene setove podižu na višu razinu te umjesto setova za plažu predstavljaju strukturirane i vrlo elegantne komade. Bez obzira želite li se odjenuti u kombinaciji elegantne suknje i sakoa ili razodjenuti lepršavom raskopčanom košuljom i hlačama, ove sjajne setove sigurno ćete poželjeti u ormaru.

  • +9
Laneni setovi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije