GOMILA PERJA I TILA

Ljepotice s Kosova dale sve od sebe da budu primijećene

22.02.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Tradicionalnu dodjelu glazbenih nagrada Brit Awards u Londonu nisu željele propustiti brojne zvijezde, a ovogodišnje izdanje ostat će upamćeno po bajkovitim izdanjima atraktivnih Kosovarki, Rite Ore i Due Lipe

Svojom egzotičnom ljepotom i neupitnim talentom, pjevačice Dua Lipa i Rita Ora osvajaju glazbene ljestvice, a u povodu novog izdanja dodjele nagrada Brit Awards na crvenom tepihu privukle su posebnu pažnju javnosti zahvaljujući odabiru bajkovitih modela haljina.

Iako se često nalazi na meti kritičara zahvaljujući upitnim modnim izdanjima, britanska glazbenica kosovskog podrijetla, Rita Ora dala je sve od sebe kako bi posebno zablistala na glamuroznom crvenom tepihu.

Atraktivna pjevačica, koju na velikim kinoplatnima trenutno možemo gledati u filmu '50 nijansi slobodniji', plijenila je pažnju u bajkovitoj haljini od perja s potpisom britanske luksuzne kuće Ralph&Russo.

Kreacija viđena na Riti svijetu je predstavljena u sklopu jesenske kolekcije visoke mode, a osim voluminoznim krojem, isticala se korzetnom podstavom, decentnom bijelom trakom koja je naglašavala struk i prljavobijelim perjem koje je u paru s nježnozelenim stvaralo ombre efekt.

  • +17
Rita Ora i Dua Lipa na crvenom tepihu Brit Awardsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sanjivu haljinu Rita je stilizirala upečatljivim nakitom u znaku narukvica, zlatne ogrlice i naušnica ringova koje su oplemenile frizuru nemarne, valovite punđe.

Modni wow efekt nalik Riti ostvarila je i njezina sunarodnjakinja Dua Lipa koja se, poput nje, odlučila za voluminoznu kreaciju.

Nježnoružičastu haljinu bez naramenica viđenu na lijepoj Dui stvaralo je mnoštvo slojeva tila i šik detalj crne trake oko struka. Nju potpisuje slavni talijanski dizajner Giambattista Valli, a premijerno predstavljanje doživjela je u sklopu nadolazeće proljetne kolekcije visoke mode.

Romantičnu haljinu s dozom seksepila, koju je osiguravala kraća dužina prednjeg dijela kreacije, Dua je stilizirala crnim štiklama s remenčićima, a ideju nošenja modnih dodataka potpuno je zanemarila naglasivši cjelokupno izdanje izražajnijim make-upom i tipičnom, ravnom frizurom na razdjeljak.