CRVENA RASKOŠ

Ljepotica s Barbadosa jedva obuzdala bujno poprsje

25.07.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Poznata po pomaknutom modnom stilu, slavna pjevačica i glumica u usponu Rihanna na londonskoj premijeri Bessonova filma 'Valerian' postala je glavna tema razgovora zahvaljujući ubojitom dekolteu

U društvu filmske kolegice i bliske prijateljice Care Delevingne, na londonskoj premijeri filma 'Valerian', u kojem tumači lik vanzemaljke Bubble, Rihanna se pojavila u raskošnoj haljini kojom je u prvi plan stavila bujno poprsje.

Objavu dijeli E! News (@enews)

Spomenuta kreacija upečatljive crvene boje djelo je talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, a zahvaljujući detalju spuštenih naramenica i nisko rezanom dekolteu, ljepotica s Barbadosa riskirala je modnu neugodnost na plavom tepihu filmske premijere.

Haljinu maksi kroja naglasila je skupocjenim nakitom poput prstena i naušnica od rubina i crvenom torbicom clutch s cvjetnim detaljima.

  • +4
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednjih mjeseci Rihanna ne prestaje puniti medijske stupce zahvaljujući vezi sa saudijskim milijarderom koji ju je potpuno udaljio od nekoć vrlo bliske prijateljice, supermodela Naomi Campbell.