PREPUNA SAMOPOUZDANJA

Ljepotica bujnih oblina hrabro odbacila sve krpice sa sebe

07.03.2017 u 10:45

Bionic
Reading

Ashley Graham, najtraženija plus size ljepotica u posljednje vrijeme niže uspjehe

Nakon što je pokorila modni svijet u kojem dosad nije bilo mjesta za ljepotice koje nisu klasične manekenske mršavice, Ashley zasipaju ponudama.

Zgodna 29-godišnjakinja surađivala je s američkim dizajnerom rođenim u Nepalu Prabalom Gurungom, a svoje je pratitelje na Instagramu oduševila fotografijom bez ijedne krpice na sebi.

'Hvala ti, Prabal, što si imao želju napraviti kolekciju za sve žene', napisala je lijepa brineta Ashley ispod fotografije.

Ashley je velika zagovornica prirodne ljepote i ne srami se svog tijela. Često ističe kako se dobro osjeća u svojoj koži pa joj nije nikakav problem pojaviti se kao od majke rođena.

Ova bujna Amerikanka tako je početkom ove godine sudjelovala i kao članica žirija u showu America's Next Top Model u kojem je potaknula natjecateljice da se razgolite pred fotoobjektivom.

'Imam obline, imam celulit i postoje dijelovi moga tijela koji mi nisu baš dragi, odnosno za koje ljudi smatraju da mi ne bi trebali biti. Budite samopouzdane!' poručila je tada Ashley kandidatkinjama koje su potom hrabro pozirale pred fotografima.