glamur i blještavilo

Ljepota svih generacija: Dizajnerica Marina Matić predstavila novu kampanju u kojoj glavne uloge imaju 7 hrvatskih diva i glumica

23.12.2021 u 19:50

Bionic
Reading

Za blještavi završetak godine, dizajnerica Larie predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom 'Beauty of golden generation' 15. je po redu i inspirirana Zlatnim dobom Hollywooda. Povodom nove kolekcije svaka na svoj način evocira ljepotu i samouvjerenost svojih godina: Kostadinka Velkovska, Nada Abrus, Lana Gojak, Iva Jerković, Ana Marija Percaić, Lana Ujević i Katarina Strahinić

Za ovo blagdansko vrijeme, jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica odabrala oje tmjenu kombinaciju crne, zlatne i srebrne boje obogaćene šljokicama i upečatljivim prožimanjem čipke i svile. Novi modni blockbuster očarava, glamurom i zavodljivim dizajnom, a svaka žena u prekrasnim kreacijama zablistat će poput glavne zvijezde, u najluđoj noći u godini.

Larie je pripremila raskošne i prepoznatljive večernje haljine, zavodljive koktel haljine, korzete, hlače i sakoe koji će svakoga zaintrigirati ženstvenim krojevima primjerenima filmskim divama. Novom kolekcijom prevladavaju crna čipka, senzualna i profinjena svila dok moćna modna kombinacija zlatne i srebrne boje upotpunjene šljokicama ispričat će nam modni bestseller Zlatnog doba Hollywooda.

  • +7
Larie Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Kolekcija 'Beauty of golden generation' odiše nostalgijom i zavodljivošću te je zato predstavljaju jake i samouvjerene žene. Kampanja je snimana u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Kreacije Marine Matić uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a planira se i otvorenje SHOWROOM-a gdje će se svaka posjetiteljca moći isprobati i iskusiti senzualnost i nosivost kreacija te zakoračiti u glamuroznu modnu avanturu u maniri holivudskih zvijezda.