VESELO I SVEČANO

Rođendanska proslava: Modni brend Larie obilježio petu godišnjicu rada

21.12.2019 u 11:42

Bionic
Reading

Domaći brend Larie, na čijem čelu stoji dizajnerica Marina Matić, nedavno je predstavio svoju 10. kolekciju, a proslavila je i petu godišnjicu djelovanja na modnoj sceni na kojoj se ubrzo profilirala u jedno od vodećih dizajnerskih imena

Dizajnerica je tako u zagrebačkom restoranu Khala kupila sve suradnike i prijatelje koji su s njom od samog početka, već punih 5 godina. Kako Marina Matić njeguje svojstven stil i promišljanje o estetici, tako je uredila i prostor u kojem je dočekala uzvanike proslave kojima je priredila pravu blagdansku idilu s pomno biranim glamuroznim detaljima. Vrhunac večeri bila je tombola u kojoj je svatko nešto ponio kući.

'Zahvalna sam za sve koji su bili uz mene u lijepim, ali i teškim trenutcima. U ovih pet godina rasla sam sa svojim brendom i zahvalna sam što je puno ljudi prepoznalo moju strastvenost s kojom pristupam svakoj kreaciji, a najviše sam zahvalna svojoj obitelji i njihovoj ljubavi i podršci koja me stalno i iznova motivira da stvaram dalje', ppručila je Marina Matić.