spoj glamura i elegancije

Larie predstavlja zimsku kolekciju koja utjelovljuje rusku bajku

16.12.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Matić, inspiraciju za jubilarnu modnu strastvenost pronašla je u Rusiji. Larie predstavlja svoju 10. kolekciju koja će, uz rođendanski sjaj, blještavilo i ženstvenost, oduševiti sve žene koje ne žele ostati nezamijećene

'Ruskinje, najintrigantnije žene svijeta, oduvijek su imale savršen spoj sjajnog glamura i misteriozne elegancije. Upravo takvom atmosferom odiše nova kolekcija koja se protivi modnoj monotoniji i uvlači nas u svijet jedinstvenog raskoša uz dozu sofisticiranog seksepila', izjavila je Marina.

Jedan od zaštitnih znakova njezinog dizajnerskog izričaja je svakako usmjerenost na detalje i neizmjerna pažnja koju posvećuje svakom centimetru kreacije. U želji da svaka haljina bude unikatno djelo, Larie kolekcija ponovno utjelovljuje visoko kvalitetne materijale: profinjena čipka, metri tila te upečatljive trake samo su neki od detalja zbog kojih sve Larie kreacije ostavljaju nezaboravan dojam, stoji u priopćenju.

Ovog puta dizajnerica se poigrala bogatom paletom boja od kojih predvode zlatna, srebrna, ljubičasta te neizostavna kraljica elegancije – crna. Kao i svaka prethodna, jubilarna kolekcija skriva brojne posebnosti. Jedna od njih su svakako koktel haljine s nezaobilaznim 'puf' rukavima koje će zasigurno postati must have za novogodišnju proslavu, ali druga specijalna događanja na kojima želite zablistati.

Osim sezonske kolekcije za jesen/zimu (2019/2020), u kampanji su se našle i predivne Larie vjenčanice koje su udobnim i upečatljivim čipkama pridonijele nesvakidašnjoj glamuroznoj decentnosti. Uz njih će se zasigurno svaka djevojka osjećati kao princeza na svoj poseban dan, a zbog njihove profinjene kvalitete neće nedostajati ugode i opuštenosti kojoj svaka mlada teži.

Za snimanje kampanje, dizajnerica je odabrala popularan prostor Teatar bara ukrašenog crvenim barušom koji naglašava rusku strastvenost na prigodan način. Priču je tradicionalno upotpunila i fotografkinja Karmen Poznić, a Hanna Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić zablistale su u ulogama ruskih modela za čiji su se look pobrinule vizažistica Dijana Sajko, te studio Keune uz Tanju Kuštović zaduženu za frizure.

Da dizajnerica zaista veliku pažnju posvećuje detaljima govore i ručno rađeni ukrasi za kosu Perlet koje je sama primijetila tijekom stvaranja kolekcije. Uz dizajnersku profesiju, Marina se ponovo našla u ulozi modela.

  • +10
Larie nova, 10. kolekcija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Karmen Poznic Bozic