UMJETNA I NEZDRAVA

Lindsay Lohan opet napumpala usne

19.08.2009 u 13:39

Bionic
Reading

Lindsay Lohan već se dugo bezuspješno pokušava vratiti na filmsku scenu: trudi se na sve načine privlačiti medijsku pozornost, no sve uvijek nekako ode u neželjenom smjeru. Usne, koje je dodatno povećala možda samo prigodno, baš i nisu izazvale oduševljenje

Tabloidi ne daju mira posrnuloj glumici Lindsay Lohan: ovoga put su ih, osim mršavosti, izazvale njezine neprirodno povećane usne i platinaste ekstenzije s kojima je izgledala 'isprano i potrošeno', pa je osvanula u nebrojenim magazinima. Taj novi modni izlet napravila je pojavivši se na specijalnoj promociji Tarantinova novog filma Inglourious Basterds.

LiLo je odjenula malu crnu haljinicu potpuno otvorenih leđa, u kojoj je izgledala nezdravo mršavo. Stajling je upotpunila crnim gležnjačama otvorenih prstiju, a u kosi je imala zlatni rajf. Usne je povećala početkom godine kada se šuškalo da je riječ o plastičnoj operaciji, no možda je i tada riječ bila o privremenom povećanju.

Iako rijetko gdje prođe nezapaženo, tabloidi se non-stop obrušavaju na njezin izgled, koji je daleko od zanosne djevojke kakva je bila 2004. kada je glumila u filmu 'Opasne djevojke'.