SMIŠLJA IME ZA SINA

Lily Allen uživa u trudničkim danima

24.10.2010 u 09:00

Bionic
Reading

Pjevačica Lily Allen (25) nekad je zabavljala medije svojim pijanim i golišavim ispadima te kontroverznim izjavama o seksu, no otkad očekuje prinovu, britanska pop zvijezda uživa u mirnim trudničkim danima

'Sam i ja smo već počeli razmišljati o imenima, a planiram uskoro i odlazak u kupnju dječje odjeće. Tek sada imam osjećaj da se to sve stvarno događa', izjavila je.

Lily i njezin dečko Sam Cooper postat će roditelji malenog dječaka, no još nisu sigurni kako će se dijete zvati. Simpatična pjevačica nije željela otkriti o kojim se imenima radi, no rekla je da imaju listu vrlo neobičnih imena. 

'Za mene je majčinstvo sasvim novo iskustvo. Još uvijek ne znam hoću li imati dadilju ili ću sve sama raditi’, kaže Allen, koja je nedavno otvorila sa sestrom otvorila trgovinu s vintage odjećom.

Pjevačica koja je 2009. godine svojim nastupom otvorila T-Mobile INmusic festival kaže da je jako sretna i da joj njezin divlji način života ne nedostaje.

'Prava sam sretnica. Imam dečka kojeg jako volim. Dobit ću sina za kojeg se nadam da će biti prekrasan. Imam super trgovinicu i radim sa sestrom. Osim toga, i imam predivnu kuću na selu. Što više mogu poželjeti?' rekla je Lily.