A TEK JOJ JE 16

Lijepu Hrvaticu Vogue proglasio jednom od najtraženijih modela

03.11.2016 u 12:52

Bionic
Reading

Svjetski modni časopisi sve češće prepoznaju i spominju lijepe hrvatske manekenke, a kada to učini modna biblija, odnosno Vogue, onda je to velika čast za svaku djevojku

Hrvatska manekenka Faretta već je bila posebno zapažena na proteklim tjednima mode jer je nosila mnogobrojne revije i ostvarila uspjeh o kakvom druge djevojke mogu sanjati. A zašto je za oko zapela čak i Vogueu? Budući da je nosila veći broj revija, među kojima i one najpoznatijih modnih kuća kao što su Givenchy, Céline ili Saint Laurent, Vogue ju je uvrstio među 16 top modela koji su vladali pistama na tjednima mode u New Yorku, Londonu, Parizu i Milanu.


Rijetko koji model ima sve što se traži, snažan hod, moćan gard i lice koje ima mogućnost nevjerojatne transformacije, ali Faretta je u tome nekako uspjela', napisao je Vogue dodavši da je primijećena već prošle jeseni debitirajući na reviji modne kuće Givenchy.


A da je već ostavila dojam na slavni Vogue, pokazao je i kratki video u kojem su prikazivali pripreme ljepotica za pistu njujorškog Tjedna mode.


Nakon što je angažirana na njujorškom i londonskom Tjednu mode, a u Londonu je čak otvorila reviju Victorije Beckham, Faretta je nastavila nizati nevjerojatne uspjehe.


Na Tjednu mode u Milanu prelijepa Dalmatinka nosila je dizajn Alberte Ferretti i zatim otvorila reviju Roberta Cavallija. Poput još nekoliko uspješnih hrvatskih modela, posebno manekenke Daisy, Faretta je u Hrvatskoj članica agencije Colors Management vlasnice Anne Gojanović.

CELINE ❤️ Thank you everyone so much!! @ahcasting

Fotografiju objavljuje Faretta (@lafaretta)