STAJLING ZA PET

Lijepa voditeljica prošetala gradom u suknji od 200 kuna

16.02.2021 u 20:10

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i pjevačica Ashley Roberts ponovno je svima dala do znanja da modu ima u malom prstu. Putem do posla, ulicama Londona prošetala je još jedan genijalan zimski stajling koji smo poželjeli iskopirati od glave do pete

Amerikanka s londonskom adresom svojim veselim outfitima redovito unosi veselje na ulice britanske prijestolnice, a koja je također na udaru pandemije. Dok je svijet proživljavao karantenu, radijska voditeljica i bivša članica grupe Pussycat Dolls, Ashley Roberts, svakog je dana odlazila na Radio Heart i pritom nizala genijalne stajlinge zbog kojih je zaslužila titulu najbolje odjevene u 2020. godini.

Pjevačica i voditeljica s lakoćom sklapa stajlinge koji su uvijek pomno osmišljeni do najsitnijeg detalja, a to, osim dobrom osjećaju za modu, može zahvaliti svojoj multifunkcionalnoj garderobi. Slavna ljepotica mudro investira u isplative modne komade koji se lako uklapaju u bilo koji stajling te se mogu nositi na više načina i za razne prigode.

  • +7
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Iako u svom ormaru ima komade s potpisom vodećih modnih brendova, slavna plavuša nerijetko investira u pristupačne komade s potpisom high street brendova, a nedavno je ulicama Londona prošetala u Asosovoj plisiranoj mini suknji koju je uskladila s bijelom košuljom, sivom predimenzioniranom jaknom, visokim bijelim čizmama kroko efekta s potpisom brenda Ego i malom bijelom Dior torbom.

Plisirana suknja na Asosu se prodaje po cijeni od 200 kuna i idealna je za proljetne dane koji samo što nisu stigli. Mini suknje ove sezone će nadmašiti popularnist midi modela koji su dugo godina dominirali modnom scenom, stoga ne bi bilo loše investirati u jedan ovakav model koji poput Ashley možete isfurati za posao ili za gradsku špicu.

  • +50
Suknje s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo