EVA LONGORIA

Lijepa trudnica zablistala u kreacijama iz vlastite kolekcije

21.12.2017 u 18:49

Bionic
Reading

Glumica Eva Longoria, koja je prije nekoliko dana objavila da će uskoro, prvi put postati majka, fotografirala se za siječanjsko izdanje magazina Oprah u kojemu je otkrila kakav stil sada preferira, ali i pokazala kreacije iz svoje kolekcije

Eva Longoria otkrila je prije nekoliko dana da je trudna četiri mjeseca i da će u 42. prvi put postati majka. Ona i suprug, medijski mogul José Pepe Baston, očekuju sina.

Prije nego što je otkrila sretne vijesti, glumica iz Texasa pozirala je za siječanjsko izdanje magazina Oprah.

Longoria je pritom nosila odjeću iz vlastite linije Kolekcija Eva Longoria (Eva Logoria Collection) te komade brendova Fleur du Mal i Norma Kamali.

U intervjuu je otkrila kako joj se stil vremenom mijenjao.

'Kad sam bila mlađa, voljela sam pripijenu odjeću, topiće i takve stvari', rekla je glumica čiji novi film 'Overboard' u kina stiže u travnju 2018.

Sad preferira 'modernu klasiku'.

'Volim jarke boje na crvenom tepihu, ali u svakodnevnom životu definitivno naginjem neutralnijim tonovima. Zemljani jako dobro pristaje mom tenu', rekla je Eva Longoria. 

Svoju odjeću voli jer je jako udobna.

  • +6
Eva Longoria Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

'Volim se dobro osjećati u odjeći koju nosim. U mojoj kolekciji najvažniji su materijali, kakav osjećaj ostavljaju na koži', poručula je glumica koja je u utorak otkrila da je s 49-godišnjim suprugom trudna četiri mjeseca. 

  • +13
Sva lica Eve Longorije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

José Pepe Baston već ima troje djece s bivšom suprugom Nataliom Esperón- 22-godišnju Nataliu i 14-godišnje blizance Marianu i Josea. Nažalost, njihov sin Sebastian preminuo je nekoliko dana nakon što se rodio 2003.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S Evom je prohodao 2013., a dvije godine kasnije su se i zaručili u Dubaiju. Veliko vjenčanje održano je u svibnju 2016. godine u Meksiku.

Mnogi nisu vjerovali kako će se par vjenčati jer je Eva Longoria govorila kako ne vjeruje u to nakon propalog braka.