VJEČNA ELEGANCIJA

Lijepa trudnica nikad nije imala više stila

04.04.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Lijepa trudnica Rosie Huntington-Whiteley uvijek je savršeno dotjerana, a otkad je saznala da će postati mama, blista posebnim sjajem. Bezvremenski damski stil, jednostavne odjevne kombinacije i neupadljive boje najbolje opisuju britansku manekenku, no ono što najviše voli nositi su šeširi u svim oblicima

Iako ju rijetko viđamo otkad je zatrudnjela, plavokosa zvijezda 'Transformera' uvijek je bez greške dotjerana od glave do pete. Manekenka Rosie Huntington-Whiteley prošetala se s trudničkim trbuščićem u ženstvenoj i jednostavnoj kombinaciji koja joj odlično pristaje, a u stopu ju je pratio njezin zaručnik, glumac Jason Statham.

Po mnogima najzgodniji holivudski par i ovoga je puta dokazao da s razlogom nosi tu titulu, no blagu prednost ipak dajemo lijepoj Rosie.

Dvadesetdevetogodišnja manekenka nedavno je sa svojim zaručnikom uslikana u obilasku trgovina u Los Angelesu. Odlučila je osvježiti ormar novim krpicama dok je zaručnik poput pravog kavalira nosio vrećice.

Čini se da se lijepa manekenka odlično nosi s trudnoćom, jer iako uskoro treba roditi, s lakoćom hoda u visokim potpeticama.

Lepršavu prošaranu bluzu Zimmermann koja prekriva trudnički trbuščić Rosie je iskombinirala s uskim crnim trapericama, crnim čizmama Isabel Marant i crnom torbom Yves Saint Laurent, a kao završni pečat stajling je upotpunila prepoznatljivim šeširom Maison Michel.

Moramo priznati kako buduća mama izgleda senzacionalno, a da nije trbuščića, ne bismo ni znali da uskoro očekuje prinovu. Rosie i Jason u veljači prošle godine podijelili su sretnu vijest s fanovima na Instagramu. Rosie je tada objavila fotografiju u kupaćem kostimu gdje se vidi trudnički trbuščić uz opis slike – 'Jason i ja očekujemo dijete! Voli vas Rosie'.

#rosiehw at Incheon International Airport in South Korea on March 31 😍 #stylequeen #style

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@teamrhw)

U vezi su od 2010., a popularni glumac postavio je sudbonosno pitanje početkom 2016. uz pomoć zaručničkog prstena od 2,1 milijun kuna.

Bez sumnje jedno od njenih najljepših trudničkih izdanja je na dodjeli Oscara na kojoj je zablistala u dugačkoj srebrnoj Versaceovo haljini s dubokim prorezom.

Ljepotica je poznata po elegantnom i jednostavnom stilu te klasičnim vječnim odjevnim komadima koje vješto kombinira, a rezultat je ništa manji od izvrsnog. Voli nositi šešire kojima često podigne i najjednostavnije stajlinge, a gotovo je nikada nećete vidjeti u jarkim bojama. Damski stil i zagasite boje najbolje opisuju ovu britansku ljepoticu.

1st March '17 #OOTD @switchboutique 🌿🌞

Objavu dijeli Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw)